1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ŞENOL EROĞLU’NU SEÇİN HİZMETLERİN DEVAMINI ALIN”

“ŞENOL EROĞLU’NU SEÇİN HİZMETLERİN DEVAMINI ALIN”
Bu haber 19 Eylül 2022 - 10:47 'de eklendi ve 463 views kez görüntülendi.

Karalar Zafer Mahallesinden Pozantı’lıya Seslendi:

“ŞENOL EROĞLU’NU SEÇİN HİZMETLERİN DEVAMINI ALIN”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 10 Eylül 2022 Cumartesi gün Karakışlakçı Mahallesinde, geleneksel olarak yapılan BAL ve ÇİLEK Festivali bitiminde, Yağlıtaş, Aşçıbekirli ve Pozantı’nın Zafer Mahallesinde, vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkanı Karalar,  Yağlıtaş mahalle okulunun  sundurmasını yapma sözü verdi. Sonrasında, Aşçıbekirli ziyaretinde sulama kanalının devamını yapacağını belirtti.

ZAFER MAHALLESİ

Başkan Karalar’ın son ziyaret yeri olan, Zafer Mahallesinde kendisini kadın ağırlıklı kalabalık bir topluluk karşıladı. Karalar, teşekkür ederek başlattığı konuşmasında, özetle şunları söyledi:

  ARITMA  VE YURT

“Arıtma tesisiniz yapılacak. Ama bana biraz zaman verin. Erkek öğrenci barınma yurdu için, çalışmalarımızı başlatarak, yer arayışı içerisine girdik. Bu yurt, kız ve erkekler için iki ayrı bölümden oluşacak olup,  yaklaşık 300 öğrenciyi barındıracak.

Şimdilik, kız öğrenci yurdumuzun kapasitesine 16 kişi daha ekleyerek, sayıyı 36’ya çıkardık.  

İSTEDİ

Benim de sizden bir isteğim olacak.  Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı ilçe Başkanımız Sayın Şenol Eroğlu, sizin de çok iyi bildiğiniz gibi, Pozantı’nın her mahallesini adımlayarak,  Büyükşehir olarak yapmakta olduğumuz çalışmaları, benim adıma kontrol ederek,  beni de devamlı bilgilendiriyor.  Sizin için de çok önemli olduğuna inandığım bu kreşin açılışını yapmaktan da, büyük mutluluk duyuyorum.  

TESLİM EDİN

Başta Adana’lı olmak üzere, Pozantı’lıların da benim 2. Dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığıma devam onayı vereceğinize inanıyorum.  Aynı şekilde, İlçe Başkanımız Sayın Şenol Eroğlu’na da, Pozantı Belediye Başkanlığını teslim edin.  Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin büyüklüğünü, hep birlikte yaşayarak görelim” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER