1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEREF DİNÇ GERÇEK MHP’Lİ

ŞEREF DİNÇ GERÇEK MHP’Lİ
Bu haber 26 Şubat 2020 - 10:28 'de eklendi ve 563 views kez görüntülendi.

ŞEREF DİNÇ GERÇEK MHP’Lİ

Milliyetçi Hareket Partisi, Pozantı İlçe Başkanlığını yapmakta olan Şeref Dinç, partisini ve ülkülerine, yürekten bağlı bir siyasetçi

Yürütmekte olduğu İlçe Başkanlığı görevini, hiçbir şekilde, hiçbir makama karşı siyasi baskı olarak kullanamayan ve yüzünden gülücükler eksik olmayan Şeref Dinç’i, geçtiğimiz hafta da takdir edilen bir davranış içerisinde gördük. Koltuğunun altında, partisinin yayın organı olan “TÜRK GÜNÜ GAZETESİNİ”, Atatürk Caddesi üzerindeki esnafa dağıtan Şeref Dinç, partisinin İlçe Eski Başkanı ve Cumhur İttifakının Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Durmuş Taşpınar’a da getirdiğine, şahit olduk.

Bir İlçe Başkanı için çok nadir rastlanan bu davranış partilileri tarafından da takdirle karşılanıyor.  

OBRUKÇU YUVAYA DÖNDÜ

 Adana Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Eski Genel Müdürü iken, 2019 yerel seçimlerinde, daha önce görev yaptığı, Konya- Ereğli Belediye Başkanlığına, MHP’den aday gösterilmeyen, buna karşılık olarak da, Bağımsız Belediye Başkanlığını kazanan Hüseyin Obrukçu, geçtiğimiz hafta içerisinde, tekrar yuvasına dönüş yaptı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, “ OLURU VE İZNİ İLE” yuvaya dönüş yapan Hüseyin Obrukçu, Ülkücü Görüş ve Milliyetçi Hareket Partisi İlkelerinden asla sapmadığını, aday gösterilmemesine rağmen, partisine kırgınlık duymayarak, bilakis daha fazla çalıştığını, Bağımsız Belediye Başkanı olarak, görev yaptığı süre zarfında da, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye, “ SAYGI VE SEVGİSİNİN” her geçen gün daha da arttığını belirterek, ülkücü camia ile, yeniden ve daha güçlü bir şekilde, kucaklaşmış olmanın, “Büyük hazzını yaşıyorum.”  Diyerek, yuvaya dönüşünün özlemini dile getirdi.

Partiye tekrar kabulü sonrası, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi de ziyaret ederek, teşekkür ve takdir hislerini dile  getiren Hüseyin Obrukçu, Belediye hizmetlerini daha güçlü bir şekilde yürüteceğini, Genel Başkanına da iletti. Devlet Bahçeli’de, Obrukçu’dan daha büyük ve önemli hizmetler beklediğini belirterek, başarılar diledi.

SAMİ BAYSAL NE YAPTI?

Obrukçu gibi aynı konumda olan  Pozantı’lı siyasetçi Sami Baysal ise, CHP’ye geçiş yaparak siyasi hayatını noktalamış oldu.

2016 yılında, Pozantı’da yaşanan olumsuz gelişmeler sonrasında, yasal zorunluluk nedeni ile, iki yıl Belediye Başkanlığı görevinden ayrı kalan, Mustafa Çay’ın yerine, önce vekil olarak seçilen, sonrasında ise, “KAYYIM” olarak atanan, partilisi Mahmut Sami Baysal’ın tutumu ise, Ülkücü camiada ve MHP’deki siyasetinin sonu oldu.

2019 yerel seçimlerinde, Pozantı Belediye Başkan adayı olarak, MHP’den aday gösterileceğine kesin olarak inandığını her platformda telaffuz eden, Eski Kayyım Başkan Mahmut Sami Baysal,  Mustafa Çay’ın tekrar aday olarak açıklanması ile, hüsrana uğradı. Sonrasındaki gelişmeler ise, siyasetin etikliği açısından, dudak uçuklatacak boyutlarda idi.

Geçmişin Ülkücüsü, MHP’li Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, bir sabah ansızın CHP’li oluverdi. Nasıl oldu bilinmez? CHP Adana İl ve Pozantı İlçe Örgütünün hiçbir görüşü alınmadan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nasıl ikna edildi bilinmeden, MHP’li Mahmut Sami Baysal’a “CHP’NİN ALTI OK ROZETİNİ “ takıverdi. Bu gelişme, Pozantı büyük tepkiye neden oldu. Örneği ise, Pozantı CHP İlçe Kongresinde yaşandı.

Artık bir CHP’li olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte, Pozantı’ya gelen ve Karalar tarafından, adı kongre salonunda dile getirilen Mahmut Sami Baysal’a, bir alkış sesi bile duyulmadı. Bu da siyasi etiksizliğin, vatandaşlar tarafından bir değerlendirmesi oldu.

ÇOK ELEŞTİRİLEN HAREKETLER

Pozantı’nın uğradığı kar, yağmur ve sel afeti sonrası, Adana’nın 14 Millet Vekilinden hiçbirinin, felaket bölgesine gelmeyişi ile ilgili olarak, geçen hafta yazdığımız yazıya, bu vekillerden hiç birinden bir açıklama gelmedi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Millet Vekillerinin bu duyarsızlığını, Pozantı ve Pozantılı adına, her platformda dile getireceğiz. Karşılaştığımızda da, kendilerine kamuoyu sorularımızı yönelteceğiz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER