1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Sevenleri Tahsin Yıldırım’ı unutmadı

Sevenleri Tahsin Yıldırım’ı unutmadı
Bu haber 04 Nisan 2022 - 9:58 'de eklendi ve 607 views kez görüntülendi.

Sevenleri Tahsin Yıldırım’ı unutmadı

Güney Eğitim Vakfı’nın kurucularından Adanalı saygın işadamı Tahsin Yıldırım ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında törenle anıldı.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Dost Meclisi” toplantısıyla dostlarını unutmayan yardımsever işadamı Tahsin Yıldırım’ı ölüm yıldönümünde de dostları unutmadı.

Yüreğir Ali Hocalı Mezarlığı’ndaki anmaya Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Vekili Mustafa Özke, ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve Güney Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Kemal Filazi ile gazeteci dostları, arkadaşları ve ailesi katıldı.

Anma töreninde Kur’an okuyarak dualar eden Ferit Karyelioğlu, işadamı Tahsin Yıldırım’ın yaşadığı sürece hep yardımseverliğiyle ön planda olduğunu anlattı. Geçen yıl 31 Mart’ta hayatını kaybeden Tahsin Yıldırım’ın ailesi de anma törenine katılanlara teşekkür etti. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER