1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEVKİ AKKAYA: “DAYANIŞMA RUHU İÇERİSİNDE OLALIM”

ŞEVKİ AKKAYA: “DAYANIŞMA RUHU İÇERİSİNDE OLALIM”
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:12 'de eklendi ve 703 views kez görüntülendi.

 ŞEVKİ AKKAYA: “DAYANIŞMA

 RUHU İÇERİSİNDE OLALIM.”

Pozantı’nın, halen yaşamakta olan Ulu Çınarlardan ve efsane isimlerinden, Türk Hava Kurumu Pozantı Şube Başkanı ŞEVKİ AKKAYA, geçtiğimiz hafta bizi telefonla aradı. Yaşı dolayısıyla, evinde istirahat etmekte olduğunu, ancak bu süre zarfında da, Pozantı’yı ve Pozantı’lıları çok özlediğini belirterek, duygularını aşağıdaki şekilde dile getirdi:

“Corona Virüsü dolayısıyla, dünyamızın ve ülkemizin de içinde bulunduğu, salgın hastalıktan dolayı, tüm insanlık alemine, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Bu hafta içerisinde kutlayacağımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun,100. Yıl Dönümü olacak olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yanı sıra, bizlere bu onur gününü hediye eden, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Tüm Şehitlerimizi, bir defa daha saygı sevgi ve minnetle anarken, Yüce Allah’tan da tümüne Rahmet diliyorum.

Bir diğer kutlama mesajım ise, Yüce İslam Alemimizin, 24 Nisan 2020 Cuma gün idrak etmeye başlayacağımız, MÜBAREK RAMAZAN AYI dolayısıyladır. MİLLET ve DEVLET olarak, topluca dayanışma ruhu içerisinde, toplum olarak hep birlikte “KENETLEREK” Ramazan Ayının manevi  hazzını, birlikte yaşayalım.   Bu vesile ile İslam Alemi başta olmak üzere, Milletimize ve Pozantı’lı hemşerilerime enderin  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  

  ŞEVKİ AKKAYA TÜRK HAVA KURUMU POZANTI ŞUBESİ BAŞKANI

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER