1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SEZER BÜYÜKŞEHRİN, YILDIRIM POZANTI’NIN MECLİS ÜYESİ OLDU.

SEZER BÜYÜKŞEHRİN, YILDIRIM  POZANTI’NIN MECLİS ÜYESİ OLDU.
Bu haber 14 Mayıs 2018 - 12:13 'de eklendi ve 1.063 views kez görüntülendi.

SEZER BÜYÜKŞEHRİN, YILDIRIM

POZANTI’NIN MECLİS ÜYESİ OLDU.

MHP’li Belediye Meclis Üyesi, Yalçın Gürgen’nin, elim vefatı sonrası boşalan, Meclis üyeliğine, CHP listesinden Hasan Yıldırım getirildi. Merhum Gürgen, Meclis Üyeliğine, 2014 seçimleri sonrası, Cumhuriyet Halk Parti Listesinden girmiş ve sonrasında, eski partisi olan, MHP’ye geri dönüş yapmış, bu oluşum sonrası da, Cumhuriyet Halk Partisinin, Pozantı Belediye Meclisindeki Üye sayısı, üç den ikiye düşmüştü. CHP Eski İlçe Başkanlarından ve 2014 yerel seçimlerinde, Belediye Meclis sıralamasında dördüncü olan Hasan Yıldırım’ın, Gürgen’den boşalan, meclis Üyeliğine, getirilmesi sonrası, CHP’nin üye sayısı, tekrar üçe yükselmiş oldu.

BAYSAL’IN YERİNE GÜRGEN

Mustafa Çay’ın, bir kumpas sonrası, Feto Terör örgütü üyeliği iddiası ile suçlanıp, önce gözaltı ve sonrasında da tutuklanması ile, boşalan Pozantı Belediye Başkanlığı için, meclis üyeleri arasında yapılan seçimde, Mahmut Sami Baysal önce Başkan Vekili olarak seçildi. Sonrasında da, KAYYIM olarak asaleten Belediye Başkanlığına atandı. Bu gelişme sonrası, Baysal Büyükşehir Belediye Meclisinin de, tabi üyesi oldu. Baysal’dan boşalan, Büyükşehir Belediye meclis Üyeliğine ise, Merhum Yalçın Gürgen getirilmişti.

SEZER BÜYÜKŞEHİRDE

Yalçın Gürgen’nin, üzücü vefatı sonrası, Büyükşehir Belediye Meclisinden boşalan Meclis Üyeliğine, mazbata sıralamasına göre, Pozantı Belediye Meclisinin Ak Partili Üyesi Mahmut Sezer getirildi. Büyükşehir Belediye Meclisinde tabi üye olan, Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın yanı sıra, Ak Partili Duran Ali Değirmenci, KAYYIM olarak atanan Ak Partili Mehmet Bölge ve son olarak da yine Ak Partili Mahmut Sezer’in getirilmesi ile, Pozantı’yı Büyükşehirde dört üye temsil etmeye başlamış oldu.

HABER: TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER