1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SİYASETÇİ YAPAR -GAZETECİ YAZAR

SİYASETÇİ YAPAR -GAZETECİ YAZAR
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:34 'de eklendi ve 821 views kez görüntülendi.

SİYASETÇİ YAPAR -GAZETECİ YAZAR

Bizim mesleğin tek kuralı vardır. YAZMAK. Gazeteci görür, konuşur, düşünür, ve sonrada yazar. bu dört olgu haberi veya yorumu oluşturur. Ancak, bunu okuyanların kararı ise, gazetecinin yazdığına göre değil, ne üzücüdür ki kendi düşüncesine göre olur.

Bu olumsuzluğun en fazla geçerli olduğu meslek dalı ise, SİYASETTİR. Partneri ise POLİTİKACIDIR. Gazetecinin yazdığını toplumun çok büyük bir kesimi yazıldığı gibi okur. Siyasetçi ise, işine geldiği gibi okur. Yazılmış olun haber veya yorum, kendi lehine ise, düşünmeden onaylar, ama aksi bir durumda ise bu defa da yine düşünmeden tepki kor. Biz bu tür siyasetçileri çok fazla gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Bizim yolumuz toplumu bilgilendirmek başta olmak üzere kendi düşüncelerimizi ve yorumlarımızı da vatandaşla paylaşarak onların doğru karar vermelerine yardımcı olmaktır. Bir siyasetçinin bizim veya yazılarımızla ilgili olumlu veya olumsuz tutumlarını da bugüne kadar hiç önemsemediğimiz gibi, aynı şekilde önemsememeye de devam edeceğiz. Bu kararlı tutumuz 2019 yerel seçimleri için de geçmişte olduğu gibi günümüzde da aynı şekilde devam edecektir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER