1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Siyasetçiler’de “ANA’dır”

Siyasetçiler’de “ANA’dır”
Bu haber 01 Ekim 2018 - 10:07 'de eklendi ve 834 views kez görüntülendi.

Siyasetçiler’de “ANA’dır”

ANA olma duygusu, her kadının yaşamının, değişmez olgusudur. Erkeklerin baş tacı olan kadınlarımız, yaşam savaşının yanı sıra, ANA olmanın mücadelesini de, birlikte verirler. Bu sadece evlerimizde değil, kadınlarımız için yaşamın her anında geçerlidir. Siyasette ise, ANA’lık duygusu, topluma hizmet açısından da, ön planda yer alır.

Objektiflerimize takılan bir resimde, siyasetteki kadınlarımızın, ANA’lık duygusunun, ne kadar ön planda olduğunu, bu vesile ile okurlarımızla, paylaşma fırsatını bulduk. Ak Parti, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Pozantı’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde, bir minik yavruyu kucağına alırken, bu güzel yavruya, adı gibi, SEVGİ verdi. Aynı şekilde, Ak Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş’da bu zevki paylaşmış olmaktan, büyük bir mutluluk duymakta olduğu, aynı karede görüntülendi.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER