1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞOFÖRLER ODASINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

ŞOFÖRLER ODASINDAN KAYMAKAMA ZİYARET
Bu haber 12 Eylül 2022 - 10:03 'de eklendi ve 396 views kez görüntülendi.

Araç Muayene İstasyonu İçin Destek İstendi.

ŞOFÖRLER ODASINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Pozantı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kılınçkaya, 2. Başkan Ali Pehlivan, Yönetim Kurulu Üyeleri  Mustafa Akpınar, Erhan Yıldırım,  Pozantı’nın yeni Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut’u ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

DESTEK

Bu ziyarette, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kılınçkaya, Pozantı’ya artık kurulması şart hale gelen ve kısa adı “TİVTÜK” olan, Araç Muayene İstasyonun faaliyete geçirilmesi konusunda, Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut’tan destek istedi. Kılınçkaya açıklamasında, bu araç istasyonun Pozantı’ya kurulması halinde, yörenin ekonomisine de olumlu katkı sağlayacağını belirterek, şunları söyledi:

YÜZLERCE ARAÇ

“Pozantı, Ülkemizin en önemli geçiş güzergahlarından birisidir. Otoban dışında, D-750 Karayolunda günde binlerce araç, karşılıklı olarak gidiş- geliş yapmaktadırlar. İlçemiz de, bu karayolu üzerinde kurulacak olan bir araç muayene istasyonun dan, günde binlerce araç, faydalanama imkanı bulabileceklerdir. Bunlar konaklama tesislerine, sanayi çarşısına ve diğer ticari alanlarda faaliyet gösteren iş yerlerine de, büyük bir ekonomik getiri sağlayacaklardır” dedi.

Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Kılınçakaya’nın bu bilgilendirmesi sonrasıy, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Çok yerinde bir proje. Bana düşecek olan her desteği, sağlamaya hazırım.  Ayrıca, Ulaştırma Bakanlığında da çok önemli  tanıdıklarım var. Onlardan da, bu konuda destek  alabiliriz” dedi.

( Haber: Tamer Ünal)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER