1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“SOHBETİN MERKEZİ TİYATROCU CAFE”

“SOHBETİN MERKEZİ TİYATROCU CAFE”
Bu haber 26 Kasım 2018 - 11:40 'de eklendi ve 867 views kez görüntülendi.

MURAT MERGEN’DEN “SOHBETİN MERKEZİ”

TİYATROCU CAFE

Pozantı’da, sosyal etkinliklerde, adı hep ön planda olan ve aynı zamanda, ilçenin en bilgili arzuhalcisi Murat Mergen, açtığı yeni bir Cafe ile, gençlerin ve öğrencilerin uğrak yeri olmaya başladı.

SOHBETİN MERKEZİ

Pozantı Belediyesi Tiyatro ekibinin, deneyimli oyuncusu Murat Mergen, ilçede sohbetin merkezi olacağına inandığı “ TİYATROCU CAFE” ile, gençler, öğrenciler, eğitimciler başta olmak üzere, toplumun her kesimine hizmet verebilecek olan bu mekanın yeni ve çağdaş bir şekilde dizayn edilerek, 25 Mayıs Alanı yanında, Atatürk Kültür Merkezi yolu üzerinde hizmete girdiğini açıkladı.

KALİTE

Murat Mergen, Tiyatrocu Cafe’nin hizmet alanın, değişmez ilkesinin ürün ve sunumda kalite olduğunu belirtti. Murat Mergen, sohbetin merkezi olacak olan Tiyatrocu Cafe’de ayrıca küçük çaplı bir kütüphanenin yanı sıra haftanın belirli günlerinde şiir ve müzik dinletisi sunumu gerçekleştirileceğini de ifade etti.

AMAÇ : SEVGİ VE SAYGI

Yaşam felsefesinde, her zaman sevgi ve saygıyı, ön planda tutan, Tiyatrocu Cafe’nin Sahibi Murat Mergen’nin, işyerindeki en büyük yardımcısı ise, Meltem Dağdelen oldu. Meltem Dağdelen’de, iş hayatında deneyim sahibi bir isim. İkili, özellikle Pozantı da, gençlerin çok büyük eksikliklerini hissettikleri, sohbet mekanın olmayışına, çözüm getirmek amacı ile, Tiyatrocu Cafe’yi, birlikte hizmete sunduklarını, ayrıca sanal ortamda açtıkları Tiyatrocu Cafe hesabından da takipçileri ile, görüş alışverişinde bulunabileceklerini ifade ettiler.

BOL ÇEŞİT

Tiyatrocu Cafe Sahibi Murat Mergen, hizmette ve ürün çeşitliliğinde tek hedeflerinin, kalite ve bol çeşit olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“Sıcak ve samimi bir ortam içerisinde, Tiyatrocu Cafe’de bir araya gelecek olanlar, ürünlerimiz çeşitliliği ve kalitesi konusunda, hiç tereddüde düşmesinler. Her çeşit organik meyve suyu başta olmak üzere, sıkma, gözleme, börek, tost, patates kızarması, köfte, kahvaltılık çeşitleri, bardakta sütlü mısır, en uygun fiyat ve kalite ile, müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Toplu sohbetlerin yanı sıra, yaş günleri başta olmak üzere, diğer mutlu günlerin kutlanması için de, mekanımız müsait olup, bizlerle irtibat kurmak isteyenler, 0554 870 92 62 Nolu telefonumuzun yanı sıra, TİYATROCU CAFE SİTEMİZDEN DE BİZE ULAŞABİLİRLER” dedi. (Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER