1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞÖLEN HAVASINDA SÜNNET TÖRENİ

ŞÖLEN HAVASINDA SÜNNET TÖRENİ
Bu haber 22 Ağustos 2022 - 12:14 'de eklendi ve 479 views kez görüntülendi.

Dilay -Mikail Aydın Çifti Minik Yavrularının ilk Mürüvvetini Gördüler

    ŞÖLEN HAVASINDA SÜNNET TÖRENİ

Pozantı’nın tanınmış genç iş insanlarından, araç dizayn üretim tesisleri ortaklarından Mikail – Dilay Aydın çifti,  oğulları İbrahim Tuğra ve Mikail Kayra Aydın’nın sünnet töreni ile, erkekliğe ilk adım atışlarının  mürüvvetini, kirveleri aileleri,  dostları ve sevenleri ile birlikte, mutlu bir şekilde yaşadılar.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen sünnet töreninde, İbrahim Tuğra ve Mikail Kayra Aydın’nın kirveliklerini,  Elif -Mehmet Zahit Göktaş  ile, Esra Mustafa Dilmen çiftleri yaptılar. Kalabalık bir davetli topluluğunun, katıldığı sünnet merasimi,  günün prenslerinin alkışlar eşliğinde salona girmeleri ile başladı.  

KINA YAKIMI

Şölen havasında geçen sünnet töreninde  İbrahim Tuğra ve Mikail Kayra Aydın’nın ellerine kınlar yakıldı. Türküler söylendi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet coşkusu, geç saatlere kadar, oyunlar ve halaylar eşliğinde devam etti. Davetliler günün prenslerini pisde de  yanlız bırakmayarak, oyunlarına eşlik ettiler.

Samimi ve coşkulu bir ortam içerisinde geçen sünnet töreni, başladığı gibi mutlu bir şekilde sona erdi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bizde  minik yavrulara mutlu bir gelecek diliyor, alilerini ve kirvelerini tebrik ediyoruz.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER