1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SON YOLCULUĞUNDA GÜRGENE SEVGİ SELİ

SON YOLCULUĞUNDA  GÜRGENE SEVGİ SELİ
Bu haber 07 Mayıs 2018 - 8:44 'de eklendi ve 896 views kez görüntülendi.

SON YOLCULUĞUNDA

GÜRGENE SEVGİ SELİ

İnsanlar, bu dünya da yaptıklarıyla, son yolculuğuna uğurlanırlar.İnanıyorum ki, bu kazanımları ile de, öbür dünya da karşılanırlar.Musalla taşındaki, son yolculuğumuzun başlangıcın da, imamın istediği“ HELALLİK” bazen kalben, zaman, zaman da, mecburiyet gereği verilir.Mevtanın, son yolculuğuna uğurlanışındaki gösterge ise, cenazesininkalabalık lığı ve yanan yüreklerin samimiyet derecesidir. Bu tablo, toprağa verilecek olan cenazenin, öbür dünya da nasıl karşılanacağının da, bu yalancı dünyadaki son provasıdır.

Ani bir kalp krizi sonrası, yatağında ecelle buluşan ve geçtiğimiz hafta, 30 Nisan 2018 Pazartesi gün, yaşamını sevgi ile bütünleştirmiş olan bir faniyi, Kabasakal Mezarlığında, son yolculuğuna uğurladık.Kabasakal Mezarlığına gitmek için, Saat 11.30 sularında İbo Osman Caddesinden bindiğim, 01 M 0660 Plakalı minibüs, Turgut Özal Bulvarına geldiğinde, “Mezarlığa gidiyor musun” şeklindeki sorularına, olumlu cevap alan, iki yolcunun minibüse binmesi, çok önemli bir tesadüfü de ortaya çıkarmış oldu.Dolmuş Şoförünün, bu yeni binen yolculara hitaben, Yalçın Gürgen’nin cenazesine mi gidiyorsunuz?, şeklindeki sorusu dikkatimi çekti.

Aynı yöne gidiyor olmamızdan dolayı, minibüs şoförüne “ YALÇIN GÜRGENİ, NEREDEN TANIYORSUN?” soruma ise aldığım duygulu cevap, beni müthiş etkiledi.“ Abi, YALÇIN GÜRGEN, benim çok yakın bir arkadaşım idi. Kendisiyle, çok güzel günler geçirdik. Vefatını öğrendiğim de ise, adeta ŞOK oldum. Bu minibüsün şoförü olmam dolayısıyla, cenazesine katılamamanın da, üzüntüsü içerisindeyim.” şeklinde cevapladı.

Kabasakal Mezarlığı, hınca hınç dolu idi. Pozantı’dan, sanki gelmeyen kalmamıştı. Bir o kadarda, Adana’dan katılanlar, büyük bir sevgi yumağı oluşturdular.Guruplar halinde, Merhum Yalçın Gürgen’le olan hatıralarından bahsederek, duygu dolu sevgi yüklü, konuşmalar yapıyorlardı.Kadınlar bölümünden ise, yükselen feryat ve figan yürekleri dağlıyordu.Böylesi anlamlı bir tabloyu ancak büyük sevgiler oluşturabilirdi.İşte, son yolculuğuna uğurlanacak olan, Yalçın Gürgen’nin sevgi dolu yaşamı, bu kalabalıkların ve sevgi selinin mimarı olmuştu.

Kırgınlığını, karşısındakine belli etmeyen, her zaman sevecen ve güler yüzlü olan YALÇIN GÜRGEN, bu dünyadan büyük bir sevgi seli içerisinde uğurlandı. İnanıyoruz ki, öbür dünyada karşılanışı da, aynı sevgiyle olacaktır.Ben, böylesi bir insanı tanımaktan, büyük bir gurur ve mutluluk duydum.Genç yaşta, aramızdan ayrılışına ise, büyük üzüntü duydum. “

“MEKANIN CENNET OLSUN YALÇIN GÜRGEN” Pozantı Belediye Meclisinin her toplantısında, senin yerinin ve tavırlarının ve konuşmalarının, her zaman hatırlanacağını bil.

Her konuşmamızda bana, “TAMER BABA” şeklindeki hitabını ise, hiç bir zaman unutamayacağım. Kulaklarımda devamlı çınlayacak olan, bir sevginin adı oldun. Artık öbür dünya da olan Yalçın Gürgen’e, Yüce Tanrıdan Rahmet ailesine, geride bıraktıklarına ve sevenlerine başsağlığı diliyor, öbür dünyada, yine güzel güzellikler içerisinde olacağına inanıyorum. ve sana her zaman hitap ettiğim, “EVLAT” cümlesi ile, sonsuzluğa uğurluyorum. MEKANIN CENNET OLSUN.

TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER