1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SONER ÇETİN POZANTI’LILARLA KUÇAKLAŞTI

SONER ÇETİN POZANTI’LILARLA KUÇAKLAŞTI
Bu haber 12 Mart 2018 - 13:45 'de eklendi ve 963 views kez görüntülendi.

SONER ÇETİN POZANTI’LILARLA KUÇAKLAŞTI

“GÜNLERİ HİZMET İÇİN PARSELLEDİK”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Adana’nın merkez hariç, 11 İlçesinin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, yaptıkları hizmetleri ve yapacakları hizmetleri, yöre halkı ile paylaşmak üzere, Şubat ayının son, Mart ayının ilk haftasında, Tufanbeyli den başlattığı ve tüm ilçeleri kapsayan ziyaretlerinin,On birincisini Pozantı’da noktalayan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i,   partililer ve bir gurup ilçe halkının yanı sıra, bazı mahalle muhtarlar, sıcak ve samimi bir ilgi ile karşıladılar. Gördüğü bu ilgiden, çok duygulandığını belirten, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’inin, takdim konuşmasını, CHP İl örgütünün de, en deneyimli ve popülaritesi en yüksek olan, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu yaptı.

KEMİĞİ BENİM

Eroğlu, takdim konuşmasında, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve diğer CHP’li Belediyelerin, Pozantı’ya yaptıkları Sosyal, Kültürel ve Araç takviyeli hizmetlerinin yanı sıra, Pozantı’yı onurlandırmasından dolayı da, teşekkür etti. Ve “İşte Sayın Belediye Başkanımız burada, başta muhtarlar olmak üzere, sizler de, hizmet beklentilerinizi sorun. ETİ SİZİN, KEMİĞİ BENİM” şeklinde konuşarak, sözü Çetin’e bıraktı.

İLGİYE TEŞEKKÜR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Pozantı’lıların kendisine gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı, muhtarlar başta olmak üzere, ilçe örgütüne teşekkür etti. Pozantı’nın, CHP İl ve Genel Merkez bazında, başta İlçe Başkanı Şenol Eroğlu olmak üzere, çok ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu belirtti. Ve şunları söyledi:

İKİ NEDEN

Pozantı’ya gelişimin iki nedeni var. İlki, tekrar seçilen İlçe Başkanımız Sayın Şenol Eroğlu’nu ve yönetimini kutlamaktır. Yanı sıra, Sayın Genel Başkanımızın 18 Mart 2018   Pazar günü, Adana’da yapacağı toplu açılış törenleri ve sonrasında, Muhtarlarla gerçekleştireceği toplantı da, beni yalnız bırakmamanız açısından, yapacağım davettir. Sayın Genel Başkanımızın, Direktifleri doğrultusunda, taraf olmamak açısından hiç bir kongreye katılmadım. Dolayısıyla da, Pozantı Kongresine de gelmedim. Bu ziyaretim, hem tebrik hem de katılamadığımın nedenini, anlatmak ve sizleri 18 Mart toplu açılış törenlerimize, davet etmek içindir.”

TÖRENLER

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Genel Başkanı Kemal Kıçıldaroğlu’nun, 18 Mart 2018 Pazar gün, Adana’ya yapacağı ziyaretin çok önemli bir tarihe rastladığını belirterek şunları söyledi:

“ Sayın Genel Başkanımız 18 Mart onur günümüzde Saat 13. 30’da Adana Havaalanına gelecektir. 18 Mart Çanakkale Şehitler Parkının açılışını yapacak. Sonrasında, bir şehit ailemizin evi ziyaret edilecek. Saat 14.00’de tören alanında olunacak. Sayın Genel Başkanımız, böylece hem toplu açılış hem de toplu temel atma törenlerini yapacak. Sonra halka hitap edecek. Saat 16.00’da ise, Orhan Kemal Kültür Merkezimizi de, sadece muhtarlarla bir araya gelecektir. Hizmet anlayışımızda vatandaşlarımız da kadar muhtarlarımızda ön plandadır” dedi.

GÜNLERİ PARSELLEDİK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bugüne kadar, Çukurova İlçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri, özetledi. Çukurova halkının tüm günlerini hizmet açısından parsellediklerini söyledi. Ve şöyle devam etti:

“Benim bu çalışmalarımla ilgili olarak, bazıları önce yapamaz, sonrasında başaramaz, sonunda da unutulur” dediler. Ama, biz seçildiğimizin 7. Ayından itibaren, hizmetlerimize, aksaksız ve aralıksız devam ediyoruz”dedi.

İSTİFA EDERİM.

Başkan Çetin, yaptığı, yapmakta olduğu ve devam ettireceği hizmet programını, periyodik olarak şöyle özetledi:

“ Çukurova da, 27 Mahalle Muhtarımız var. Bunlardan, sadece dördü CHP’li. Ama bizim hizmet anlayışımızda, parti ayrımı yoktur. Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmeler sonrası, tüm mahallere, hizmet anlayışımızda, bir aksama olmadan devam ediyoruz. Bir muhtar bana desin ki,” Benim mahalleme hizmet gelmedi” O zaman, istifa ederim. Muhtarlarımız, Çukurova Belediyemizin gönüllü temsilcileridir. Başkan olarak, ben dahil hiç bir birim müdürüm, mahalle muhtarlarımızın isteklerini, asla göz ardı edemez”.

HALK GÜNÜ

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halka hizmeti ise şöyle açıkladı:

“Her Cuma, Halk günümüzdür. Belediye Başkanı olduktan sonra, bu toplantılarım için,   çeşitli provokasyon ürettiler. Ama, hiç birinde de başarılı olmadılar. Ne beni, ne de Çukurova halkını, birbirimizden, koparamadılar” dedi.

SABAH ALTI DA AYAKTAYIM.

Başkan Çetin, diğer günlerde ise, Sabah altından itibaren, mahalle toplantıları yaptığını söyledi ve şu açıklamalarda bulundu:

“Bir aylık takvim içerisinde, gideceğim mahalleri kararlaştırıyorum. Bir gün öncesinden, o mahallede anons yaptırıp, vatandaşlarla bulaşacağımız yeri duyuruyoruz. Başta, muhtarlarımız olmak üzere, mahalle halkına çağrıda bulunarak davet ediyorum. Ertesi gün, Sabah altıda orda oluyorum. Günün ağırması bir buçuk saati, ezanın okunması ise, kır beş dakikayı buluyor. Yaklaşık 250- 300 mahalle sakini ile birlikte, sabah çayımı içiyorum. İsteklerini not alarak, birim müdürlerine iletiyorum. Tabi bu toplantı da, mahallerimizin temsilcisi olan, muhtarlarımızda hazır bulunarak, bana mahalle halkının önünde, hangi eksiklik varsa onu iletiyorlar. CHP, çoğulcu demokrasinin önderi olan, bir parti olup, herkesin söz ve soru sorma hakkı vardır. Bu arada, değerli camii imamlarımızda, sabah namazından sonra, cemaatle birlikte, toplantılarımıza katılarak, bizlere manevi destek aşılıyorlar. Bu vesile ile, başka halkımız, muhtarlarımız, camii cemaatlerimiz ve imamlarımız olmak üzere, hepsine Pozantı’dan, teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum. Gelenlerin, kimi meraktan, kimi toplumsal ihtiyaçları ve dertlerini iletmek için geliyorlar” dedi.

MAKAS DÜŞMÜYOR

Başkan Çetin, seçilişinin 7. Ayından itibaren yaptığı, hizmetleri ve toplu açılış törenlerini, şöyle özetledi:

“Her hafta, Salı gün bir hizmetin açılışını yapıyorum. Dört yıl boyunca, elimden makas düşmedi. Her Perşembe, bir temel atıyoruz. Her ayın onunda, Anıtkabir’e öğrenci gönderiyoruz. Her ayın 19’nun, Saat 19’unda, Kültür Merkezindeki törenlerle, vatandaşla buluşuyoruz. Her Cuma gün, halk günümüz var. Böylece, Çukurova halkının tüm günlerini, parsellemiş oluyoruz”

EN BAŞARILSIYIM

Başkan Soner Çetin, 2014 yerel seçimleri sonrası, yapılan anketlerin başlangıcında, önceleri 10. Sırasında, devam eden anketlerde, basamak atlayarak, 4. Sıraya ve son yapılanında ise, Türkiye’nin en başarılı, Belediye Başkanı seçildiğini, belirterek şöyle konuştu:

“Bunun tek nedeni, hizmetler açısından halka dokunmak ve siyasi ayrım yapmamaktır. Bunu, şöyle örneklemek istiyorum. Ölçüm Köyüne, 10 ayrı hizmet götürdüm. Hiç bir siyasi ayrım yapmadım. Buradan, CHP’ye çıkan oy ise, 6 idi. Sonra 10 oldu. En sonda da, 27 oldu.Bu örnek vatandaşlarımızın, hizmetlerimiz konusundaki, gösterdiği duyarlılığın bir işaretidir”

TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP İlçe Binasında düzenlenen, bilgilendirme toplantısında, kendisine gösterilen ilgiye, tüm muhtarlar başta olmak üzere, katılımcılara ve İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na teşekkür etti.

İYİ PARTİYE ZİYARET

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin daha sonra, beraberinde İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte, bir gurupla İYİ PARTİ, Pozantı İlçe Binasına giderek, Başkan Mustafa Arıkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Çalışmalarında başarılar diledi. Soner Çetin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Adana toplantısında da, aynı ziyareti gerçekleştirmiş, Akşener tarafından da teşekkür edilerek karşılanmıştı.

Haber Tamer Ünal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER