1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SONER ÇETİN’NİN POZANTI GÜNLÜĞÜ

SONER ÇETİN’NİN POZANTI GÜNLÜĞÜ
Bu haber 04 Eylül 2017 - 16:08 'de eklendi ve 1.550 views kez görüntülendi.

Çukurova Belediye Başkanı şehit ziyareti yaptı. Halka buluştu.

SONER ÇETİN’NİN POZANTI GÜNLÜĞÜ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurban Bayramı öncesi olan 31 Ağustos 2017 Perşembe Arife günü, Pozantı’ya geldi. Şehit ziyareti yaptı. Akçatekir’in Bürecek Mahallesinde Atatürk Büstü ve Çocuk Oyun Parkı açılışını da gerçekleştirdi.

Beraberinde, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte, Alpu Mahallesine giden Son Çetin burada, Şehit tır Şoförü Mustafa Yılmaz’ın ailesine ziyaret ederek taziyede bulundu. Daha sonra da Alpu Mahallesi sakinleri ile bir çay molası sohbeti yaptı. Görüş alışverişinde bulundu. Ve daha sonra da Akçatekir’in Bürücek Mahallesine geçti.

Özellikle, Adana’lıların oluşturduğu bu mahalledeki, Bürücek Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneğini ziyaret etti. Yaptığı çay sohbetinde, kendisinin de burada evi bulunduğunu belirtti. Akçatekir mahalle Muhtarı Mithat Kızılkan’nın yaptığı açıklamaları dinleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cevabi olarak şu konuşmayı yaptı:

“ Yörenin yabancısı olmadığım için, sorunlarınızı ve dertlerinizi yakınen bilmekteyim. Sadece şimdi değil geçmiş yıllarda da, Çukurova Belediyesi olarak, sınırlarımız dışındaki yerleşim yerlerine de mümkün olan ölçüde, gerekli hizmet katkılarını koyma gayreti içerisindeyiz. Akçatekir’inde, en büyük sorunlarının başında, şüphesiz çöp meselesi gelmektedir. Özellikle, yayla mevsiminde çöplerin toplanması konusundaki sıkıntıya çare olabilmek için, Belediyemizin temizlik aracı takviyesini de sürdürüyoruz. Bu Kurban Bayramı ve daha sonraki süreçte de devam edecektir. Diğer sorunlarınızın çözümü konusunda da, belediyemiz elinden gelen desteği yapamaya hazırdır” Dedi.

Soner Çetin ve beraberinde bulunan, Pozantı CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile diğer katılımcılar, Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan, Çocuk parkı ve Dinlenme Tesisleri ile, Bürücek Meydanında bulunan, Atatürk Büstü açılışını yaptılar.Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin daha sonra, Adana’daki Bayramlaşmaya katılmak üzere, Akçatekir’den ayrıldı.

CHP POZANTI BAYRAMLAŞTI.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Şenol Eroğlu, partisiyle vatandaşların bayramlaşmasını Arefe günü olan, Perşembe günü yaptı.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu, güzel bir geleceği millet olarak yaşamak dileğiyle yapılan bayramlaşmaya, çok sayıdaki CHP’lilerin yanı sıra, diğer vatandaşların da katılımı, dikkat çekti.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER