1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Söz konusu vatanımsa gerisi teferruattır

CHP’li Oran’dan Suriyeli temsilciye tokat gibi cevap:

Söz konusu vatanımsa gerisi teferruattır
Bu haber 20 Aralık 2016 - 10:28 'de eklendi ve 1.873 views kez görüntülendi.

Sosyalist Enternasyonal (SE) Akdeniz Komitesi’nin 16-17 Aralık tarihlerinde İspanya’nın Malaga kentinde yaptığı toplantıda Başkan Yardımcısı CHP’li Umut Oran tarafından Kayseri saldırısı da gündeme getirildi. Oran, Avrupa Birliği (AB) ve ABD’nin PKK bağlantılı gruplara verdiği silahların Türkiye’de masum insanları öldürmesinden duyduğu rahatsızlığı anlattı.

Oran’ın “PKK’nın kınanması ve örgüt mensuplarının yakalanıp yargılanması konusunda Türkiye ile işbirliği yapılması” çağrısı üzerine SE’ye üye olmamasına rağmen Suriyeli Ezidileri temsilen Londra’dan gelen katılımcı, “Uluslararası politika Erdoğan’a göre şekillendirilmez” dedi. Oran da, “Söz konusu vatanımsa gerisi teferruattır” cevabını verdi. Oran’ın konuşmasının ardından Malaga Bildirisi’ne PKK’nın kınanmasıyla ilgili şu ifadeler oybirliğiyle eklendi: “PKK tarafından gerçekleştirilen ve onlarca masum insanın hayatını kaybetmesine sebep olan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz.  Hükümetlerimiz, bu tarz tehditleri küresel düzeyde ele almalı ve yalnızca sahada mücadele etmek yerine radikal biçimde mücadele etmelidir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER