1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SÖZLÜ, “POZANTI’DAN SÖZ ALDI”

SÖZLÜ, “POZANTI’DAN SÖZ ALDI”
Bu haber 11 Mart 2019 - 10:45 'de eklendi ve 962 views kez görüntülendi.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

SÖZLÜ, “POZANTI’DAN SÖZ ALDI”

Yerel Yönetimler Seçimleri, Pozantı’da da hareketliliği beraberinde getirdi.Cumhur İttifakının, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim bürosu açmak için geldiği Pozantı’da, kalabalık bir seçmen desteği ile karşılandı.Gişeler girişinde, çok kalabalık bir konvoy eşliğinde, pankartlarla karşılanan Hüseyin Sözlü ve beraberindeki heyet miting alanına geçti.

SLOGANLARLA KARŞILANMA

Alanda birikenlerce “ Büyük Başkan. Sözünde Duran Başkan Sözlü. Pozantı Seninle İftihar Ediyor” Sloganları eşliğinde karşılanan Hüseyin Sözlü’nün, bundan büyük memnuniyet duyduğu, yüz ifadesinden belli oluyordu.

KONUŞMALAR

Mitinge dönüşen, seçim bürosunun açılış konuşmasını, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ başlattı. Her bir cümlesi ile, dinleyenlerin tüylerini diken -diken eden Başkan Mustafa Çay, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Adayı, Hüseyin Sözlü ile olan manevi birlikteliklerini, hizmet olarak Pozantı halkına sunduklarını belirterek, “ Mezara Kadar Gardaşız. Hüseyin Sözlü’ye oy vermeyecekseniz bana da vermeyin dedi” ve konuşmasını, Pozantı’ya birlikte yaptıkları hizmetleri sıralayarak sonlandırdı.

DOĞRU, “ DÜNYALIĞIN PEŞİNDE DEĞİLİZ”

Çay’dan sonra söz alan, Adana Ak Parti Millet Vekillerinden Abdullah Doğru, özetle şunları söyledi:
“ Türkiye bir yol ayrımında. Cumhur İttifakı, seçim sonuna kadar değil, mezara kadar devam edecek.Bu seçimde,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, yerel seçimler nedeni ile, Millet vicdanında tartıya çıkacaklardır.Bu tartının belirleyicileri ise, Yüce Milletimiz olacaktır. Pozantı’lıların da, bu ulvi tartıda, kendilerinin tarihi geçmişine yakışan tavırlarını sergileyerek oylarını, Cumhur İttifakı lehinde kullanacaklarına inanıyorum. Biz, dünyalığın peşinde değil, milletimize hizmet etmenin, sevdasındayız” diyerek, sözlerini noktaladı.

SÖZLÜ SÖZ ALDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, konuşmasına büyük bir tezahürat altında başladı. ve şunları söyledi:
“ Vatan coğrafyasına, milletimizin bütünlüğüne iman etmişiz. 1071’den itibaren siyasi bütünleşmeyi, oluşturmaya başladık. Türkiye’ye baktığımız da, Anadolu coğrafyasında daima Türklüğün izlerini görürüz. Milletimizin tarihsel şekillenmesi devam etmektedir. Beka sorunumuz yok diyenler, şeref ve haysiyet yoksunudur. Bütün bunlar dikkate alındığında, Cumhur İttifakının nasıl bir milli değer oluşturduğu çok iyi anlaşılır.

HİZMETLERİMİZ

Beş yıllık dönemimizde Adana’ya, İlçelerine ve Köylerine, büyük hizmetler verdik. Yollar yapıldı. Alt yapı hizmetleri yerine getirildi. Hayvancılık, Ziraat, Tarıma büyük destekler verdik.
230 köy suya kavuşturuldu. 3.000 Kilometrelik, içme suyu borusu döşendi. Adana’ya, Türkiye’nin en büyük köprüsü olacak olan, Devlet Bahçeli köprüsünü kazandırıyoruz.
Bütün bunları görmeyen muhalefet, umudunu BATLICAN’a bağlamış olup, pkk ile aşk yaşananlardan ne beklenir?Cumhur İttifakı olarak buradan, Mustafa Çay’a Pozantı da, Seyhan’da Fikret Yeni’ye, Ceyhan’a, Sarıçam’a, Yüreğir de, oylarınızı istiyorum. 15 İlçe ve Adana Büyükşehir, Cumhur İttifakının Belediyeliklerinde, Ak Parti İktidarının büyük desteği ile sosyal, ekonomik, istihdam hizmetlerini de, birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gayret bizden, takdir sizden” diyerek. konuşmasını alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sonlandırdı.

TANITIM
Devamında, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhur İttifakının Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. Bu tanıtımda, Cumhur Listesinin, seçilmeyecek bir sıraya konan Abuzer Aktan’nın, miting öncesi Belediye Çay Bahçesinde görüntü vermesine rağmen, tanıtım takdiminde, yine yer almadı. Mitinge dönüşen seçim bürosu açılışı, kordela kesilerek yapıldı. Büro ziyaret edildi. Ve vatandaşlarla ayak üstü sohbetler gerçekleşti. Bu konuşmalarda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Büyükşehir Adayı Hüseyin Sözlü, Pozantı’lıdan 31 Mart 2019 seçimleri için, Cumhur İttifakı adına söz alarak, ayrıldı. ( Haber ve Fotoğraflar Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER