1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SÖZLÜ, TAM BİR SANAT ADAMI

SÖZLÜ, TAM BİR SANAT ADAMI
Bu haber 19 Şubat 2018 - 10:34 'de eklendi ve 666 views kez görüntülendi.

SÖZLÜ, TAM BİR SANAT ADAMI

Siyaset ve Sanat, birbiriyle ayrılmaz ikilidir. Siyasilerin, hizmetlerini tamamlayan sanatsal faaliyetleri, geleceklerini de önemli ölçüde etkiler.Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Siyasetle Sanatı birleştirmeyi çok iyi bilen, deneyimli bir Başkandır.1999 yılından itibaren, seçildiği Ceyhan Belediye Başkanlığında da, sanatsal faaliyetlere büyük önem veren Hüseyin Sözlü, bu tutumunu daha da sonra da, Büyükşehirde devam ettirmesi, Adana’lılar tarafından da takdirle karşılanıyor.Büyükşehir Belediyesinin, Şubat 2018 Programında, “ SANATLA DOLU GEÇEN 60 YIL” başlıklı programı, gerçekten takdire değer bir çalışma ürünü.Program kitapçığının, ön sözünde yer alan yazıda Sözlü, özetle şu görüşlere yer verdi:

“Adana Şehir Tiyatroları, bu yıl 60. Yılını kutluyor. Merkez Seyhan da olmak üzere Kozan, Yüreğir,  Pozantı, Osmaniye, Feke, Kadirli de, 2016-2017 sezonunda, 10 Bin Seyirciye ulaşan, Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu sene, daha fazla seyirciye ulaşmak arzusu içerisindedir.Bu gaye ile, Şehir Tiyatroları 2017- 2018 sezonunda, dördü yeni olmak üzere, toplam 17 oyun ile, seyircilerin karşısına çıkacaktır.Bu dinamiğin, gururunu yaşıyor ve sanatın bu birleştirici gücünde buluşmayı, temenni ediyorum” dedi.

ÜCRETSİZ VE DAVETİYELİBüyükşehir Belediyesinin Tiyatro etkinlikleri, ücretsiz olup, Belediye Şehir Tiyatrosu gişesinden alınacak davetiyelerle, gösteriler izlene biliniyor.

ÇOCUK AĞIRLIKLI

Tiyatro gösterileri arasında, Harikalar Avlusu, Sihirli Kutu, Boyacı, Macera Şehri, İbişin Dünyası gibi, Tiyatro eserleri sahneleniyor.

SENFONİ ORKESTRASI’DA, İLGİ TOPLUYOR

Bir diğer, sanatsal etkinlik ise, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrasınca gerçekleştiriliyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğün bağlı, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Büyükşehir Belediyesi Konser ve Tiyatro salonunda konserlerini sürdürmektedir.30 Ekim 2017 tarihinde başlayan, eğitim konserleri, 2 Mayıs 2018 tarihine kadar, ayda bir olmak üzere, seyirci ile buluşmaya devam edecektir.

Pozantı Gazetesi :Haber Merkezi

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER