1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SÖZLÜ VE ÇAY’DAN BÜYÜK MÜJDE

SÖZLÜ VE ÇAY’DAN BÜYÜK MÜJDE
Bu haber 05 Kasım 2018 - 12:00 'de eklendi ve 760 views kez görüntülendi.

SÖZLÜ VE ÇAY’DAN BÜYÜK MÜJDE

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU BAŞLADI.

Öğrencilerin ve Velilerin en büyük sorunu, hazırlık kurslarıdır. Küçük yerleşim yerlerinde, dershanelerin ve etüt merkezlerinin olmaması da, burada yaşayanlar için, önemli bir dezavantajdır.

Pozantı’da da, yıllardır eksikliği çok büyük ölçüde hissedilmekte olan, böylesi önemli bir konun çözümlenmesi için, kolları sıvayan ikili ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay oldular. Atatürk Kültür Merkezinde, ücretsiz olarak açtıkları ve hemen eğitime başlayan, ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU, büyük bir takdir ve sevinçle karşılandı. Kursun eğitim ve yönetim kadrosu Büyükşehir tarafından sağlandı.

ÇAY’DAN TAVSİYELER

Bu önemli gelişme, Pozantı’da kısa zamanda duyuldu. Ve 150 öğrenci üç öğretmen ve bir müdürün yönetiminde, derslere başladılar. Eğitimin başladığı ilk günün, ilk ziyaretçisi Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay oldu. Öğretmen ve öğrencilerle görüşerek, başarılar dileyerek şunları söyledi:

“ Bu kurs ile, Pozantı’da bir İLK’i daha gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Hüseyin Sözlü ile, başlatmış olmanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sizlerden tek beklentimiz bu kurslara, aralıksız devam etmenizdir. Yönetici ve öğretmenleriniz tarafından, çok dikkatle izleneceğinizi de bilin. Zaman, zaman ailelerinizle görüşecek olan öğretmenleriniz, sizlerle ilgili olarak velilerinize, bilgi aktarımında bulunacaklardır. Bu arada, velilerinizin de sizlere, nasıl davranmaları konusunda, bilgiler vereceklerdir. 10 derse katılmayan öğrencilerin, kim olurlarsa olsunlar, kesinlikle kayıtları silinecek olup, en ufak bir disiplinsizliğe meydan verilmeyecektir” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Üniversiteye hazırlık kurslarının, gelecikleri için, çok önemli olduğunu, sosyal ilişkilerinin yanı sıra, televizyon ve keyfi internet alışkanlıklarından, kurs süresince vazgeçmelerinin   üzerine basa, basa vurgulayarak, başarılar diledi.

ÜCRETSİZ

Belediye Başkanı Mustafa Çay, Üniversiteye hazırlık kurslarının Atatürk Kültür Merkezinde, eğitime başlaması ile birlikte, ilçeye 1 Trilyon 200 milyar liralık ekonomik katkı sağlandığını da, belirterek şunları söyledi:

“ Sizler, üniversiteye hazırlık kursu için, Adana’ya geliş – gidiş yapacağınız gibi, ortalama 8.000 TL civarında, kurs parası ödemek zorunda kalacaktınız. Bizim açtığımız kurslar ise, hem Pozantı’da olup, hem de tamamen ücretsizdir. Bu kursun, ailelerinize kazandırdığı maddi katkı toplam 150 öğrenci için, 1 Trilyon 200 Milyar Liradır. Bunun takdirini, Pozantı halkına velilerinize ve sizlere bırakıyoruz.” Şeklinde konuştu.

POZMER TAŞINIYOR

Atatürk Kültür Merkezindeki Gençlik Evinde, faaliyetini sürdürmekte olup, kısa adı POZMER olan, Kadınların el işi ürünlerini değerlendirdikleri atölye, halen boş bulunan, A -101 yanındaki Sosyal Giyim Mağazasına taşınıyor. Çay, POZMERLİ kadınlarla yaptığı görüşmede Belediye olarak, kendilerine her türlü desteğin, devam ettirileceğini de söyledi.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER