1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Sözlü’den “ ATATÜRK’ün Manevi Evlatları” Takvimi

Sözlü’den “ ATATÜRK’ün Manevi Evlatları” Takvimi
Bu haber 03 Ocak 2018 - 12:37 'de eklendi ve 844 views kez görüntülendi.

Sözlü’den “ ATATÜRK’ün

Manevi Evlatları” Takvimi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 2018 yılına damgasını vuracak olan, belgesel nitelikteki bir yayınla giriş yaptı. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Manevi Evlatları başlıklı takvim, aylık olarak düzenlenmiş olup, Atamızın tüm manevi evlatları, geçmişleri ile birlikte yer almış olup, böylece tarihinde önemli bir bir sayfası da, bu yayınla gün yüzüne çıkmış oldu.

Başkan Sözlü, takvimin ön sözünde yaptığı açıklamada, bu yayınla ilgili olarak, özetle şu görüşlere yer verdi:

“ Atatürk, kuruluşuna öncülük ettiği ve sağlam bir temele oturabilmesi için, pek çok devrimi gerçekleştirdiği, Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini, iyi yetişmiş çocuklarda gören bir liderdir. Yarının büyükleri olan çocukların, sağlıklı düşünebilen, analiz yeteneği güçlü ve vatanına bağlı birer evlat olarak, yetişmesine büyük önem vermiş ve bu uğurda çok büyük çaba sarf etmiştir.

Ülkü, Afet İnan, Sabiha Gökçen, Nebile, Sığırtmaç Mustafa, Abdurahim Tunçak, Rukiye ve Zehra gibi, bütün manevi evlatlarıyla, güçlü bir iletişim kurmuş, onlara samimiyet göstermiş ve onların iyi bir eğitim alabilmeleri için, büyük çaba sarf etmiştir. Onun evlatları olmaktan dolayı mutluyuz onurluyuz”

Haber: Tamer ÜNAL

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER