1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SÖZLÜ’DEN VEFA, ÇAY’DAN TEŞEKKÜR

SÖZLÜ’DEN VEFA, ÇAY’DAN TEŞEKKÜR
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:44 'de eklendi ve 881 views kez görüntülendi.

SÖZLÜ’DEN VEFA ÇAY’DAN TEŞEKKÜR

Şartlı tahliye sonrası, özgürlüğüne kavuşan Pozantı Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Çay’a olan, ziyaretçi akını, ve geçmiş olsun dilekleri hız kesmeden, sürüyor.Gösterilen bu duygusal ilgiden büyük bir onur duyduğunu ifade eden Mustafa Çay, tutukluk ayları boyunca kendisine ve ailesine manevi desteklerini verenlere de iadeyi ziyareti başlattı.Belediye Başkanlığı döneminde, ve sonrasındaki tutukluk günlerinde büyük bir manevi desteğini gördüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, İLK ziyaretini yaptı.

Duygu dolu anların yaşandığı bu ziyarette iki dostun gözlerinin dolduğu da anlamlı bir buluşma görüntüsü oluşturdu. Çay, Başkan Sözlü’ye yaptığı hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ İyi Varsın. Bir gün değil, her gün kardeşiz, var olduğumuz sürece de bu hukukum devam edecek. Benim ve ailemin zor günlerinde ortaya koyduğunuz yürek ve dostluk asla unutulamayacaktır dedi.Sözlü ‘de hitabi konuşmada Mustafa Çay için aynı duyguları beslediğini, böylesi zor günleri kimsenin yaşamamışı dileğinde bulunarak “ Geçmiş Olsun” dedi.

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER