1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SÖZLÜ’nün kurmayları POZANTILI muhtarlarla BULUŞTU

SÖZLÜ’nün kurmayları POZANTILI muhtarlarla BULUŞTU
Bu haber 20 Aralık 2016 - 17:09 'de eklendi ve 1.086 views kez görüntülendi.

SÖZLÜ’nün kurmayları

POZANTI’LI Muhtarlarla BULUŞTU.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde BüyükŞehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Kurmaylarından olan Genel Sekreter Yardımcısı M.Ali Şahin Muhtarlar Daire Başkanı Teoman Yılmaz ve Başkan Yardımcılarından Soner Şimşir Pozantı’ya geldiler. Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ında katılımı ile Pozantı’lı muhtarlarla geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı.

 

Bütün Şehir yasası uyarınca merkez ilçelerinin yanı sıra diğer ilçe ve mahalle konumuna dönüşen tüm köylerin başta su, kanalizasyon, yol, mezarlık bakımı, itfaiye, gibi tüm alt yapı ihtiyaçlarının da BüyükŞehir tarafından karşılanıyor olması Başkan Hüseyin Sözlü’nün kıt imkanlara rağmen hizmet alanlarını da fazlasıyla genişleten bir konuma getirdi.

 

BüyükŞehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana gibi çok büyük bir kentin yıllardır ihmal edile gelen ve plansız bir yerleşim alanı haline getirilmesinin önüne geçebilmek için çok büyük bir efor sergilerken en uzak İlçe ve bunlara bağlı mahallere de ulaşabilen bir yönetici konumunda Pozantı için bunun en çarpıcı örneklerinden birisi Çamlıbel yolunun yapılarak hizmete açılmasıdır.

 

Bir zamanlar CVK ve NESA gibi krom madeni işletmelerinin ağır tonajlı araçlarının zorlukla geçebildiği özellikle kış aylarında zaman, zaman kapanan yaklaşık 25 Kilometrelik bu yolun önce alt yapısını yaparak daha sonra menfezleri genişleterek stabilize halden asfalt konumuna getirmek de

BüyükŞehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye nasip oldu. bu çalışmalar sadece Pozantı ile sınırlı kaplayıp aynı şekildeki Karaisalı -Kızıldağ- Feke- Saimbeyli- Tufanbeyli yolları da aynı şekilde bölüm, bölüm, yenilenerek bölüm, bölüm onarılarak araç güzergahı olan yollar rahatlatılmıştır.

 

Kış mevsiminde de bu çalışmalar hava şartları göz önüne alınarak devam ettirilmektedir. Geçtiğimiz hafta içeresinde BüyükŞehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kurmaylarından olan Genel Sekreter Yardımcısı M.Ali Şahin Muhtarlar Daire Başkanı Teoman Yılmaz, ve Başkan Yardımcıların Soner Şimşir Pozantı’ya geldiler.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın da katılımı ile Pozantı’lı muhtarlarla geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı.

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal yapılan toplantı da görüşler ve alınan kararları şöyle özetledi.

Öncelikli olarak BüyükŞehir Belediyesinin İlçemize koyduğu katkılardan dolayı Sayın BüyükŞehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile birlikte ekip arkadaşlarına da çok teşekkür ediyorum. İlçemize gelerek muhtarlarımızın katılımı ile yaptıkları ihtiyaçların tespiti ve çözümü konulu toplantıda önemli kazanımlar elde edildi.

Muhtarlarımızın en büyük istekleri “ YOL” oldu. Bu konu zaten 2017 çalışma programızda da çözümlenecek ilk sorunlar arasında yer alıyor. kış şartlarına rağmen Yağlıtaş, ve Karakışlakçı yollarının genişletme çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon da köy yollarımızı yeteri kadar asfaltlayamamıştık. Yama yaparak bu eksikliği girmeye çalıştık. 2017 hedeflerimizin başında tüm köy yollarını önce genişletilip sonra da tamamen asfaltlanarak ulaşıma açılması konusundaki programımız şimdiden hazırdır. Biz yine de bu kış şartlarında da ekiplerimiz boş durmamakta doğal nedenlerden dolayı bozulan yolları yama usulü ile onararak ulaşımı rahatlatma gayretindeyiz. Bu çalışmaların koordinasyonunu belediyemiz üst yöneticilerinden Cengiz Öztürk ile İsmail Canatan bizzat denetlemekte kontrol etmekte ve beni her gün bilgilendirmektedirler. Bundan dolayı öncelikli olarak Büyük şehir den gelen üst yöneticilerimize ve Pozantı belediyesinin yöneticileri ile teknik ekibine de teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER