1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SPOR SALONU HİZMETE AÇILDI.

SPOR SALONU HİZMETE AÇILDI.
Bu haber 12 Şubat 2017 - 10:08 'de eklendi ve 1.390 views kez görüntülendi.

Pozantı Spor Salonu

HİZMETE AÇILDI

Yapımı tamamlanmasına rağmen hizmete açılmayan, tabanda çökme meydana gelmesi nedeniyle ek bütçe çıkarılarak onarımı yapılan, YİBO Kız Hentbol Takımının gösteri maçı ve bir siyasi partinin toplantısının ardından uzun süre kapalı tutulan Spor Salonu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın talimatı, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir’in ısrarlı çabası sonucu nihayet Pozantılıların hizmetine açıldı.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü olarak göreve atanan Yıldırım Tutar yaptığı açıklamada, salonun eksikliklerinin tedarik edildiğini, salonun silbaştan elden geçirildiğini, bundan böyle Pozantılıların hizmetine açık olacağını belirtti.

Tutar, Pozantı’nın gerek gençlik alanında ve gerekse de sportif faaliyetler alanında eksiklerini bildiklerini belirterek, “ Gençlerimizi kahvehane köşelerinden kurtarıp spor yapmalarını sağlayacağız. Salonun hizmete girmesi noktasında destek ve girişimlerinden dolayı Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ile Pozantı Kaymakamı Taner TENGİR ve Belediye Başkanı Mahmut Sami BAYSAL’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER