1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

T.C İBAREMİZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

T.C İBAREMİZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Bu haber 18 Ağustos 2019 - 9:49 'de eklendi ve 781 views kez görüntülendi.

Kaymakam SARIDOĞAN Takdir Topladı.

T.C İBAREMİZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Misak-ı Milli sınırları içerisinde Devletleştirdiği ve 29 Ekim 1923’de ilan ettiği CUMHURİYET idaresi ile, adını TÜRKİYE CUMHURİYETİ olarak tarihe kazıdığı devletimizin, dünyaya örnek olan bu demokratik yönetiminin, kısaltılmış ibaresi olan T.C nin, bazı kamu kurumlarından kaldırılmak isteniyor olmasına gösterilen tepkiler karşılığını buluyor.

VE POZANTI

İşte, bu Milli olgunun, en güzel örneklerinden birisi, Pozantı da yaşanmaya başlandı. Daha önce, küçük bir tabelada bulunan T.C ibaremiz, şimdi daha büyük ve daha görkemli bir şekilde yenilendi.İlçe Kaymakamı, Muammer Sarıdoğan’nın girişimi ile, Hükümet Konağı girişindeki küçük T.C ibareli tabelanın yenilenerek, daha dikkat çekici hale getirilmesi, vatandaşlar tarafından, dikkatle izlendi. Ve büyük bir takdir topladı. Bu anlamlı davranışında dolayı, Pozantı Kaymakamı Sayın Muammer Sarıdoğan’a, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. (Tamer ÜNAL)

L

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER