1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TAMER ÜNAL ŞEHİT DEDESİNİN HUZURUNDA

TAMER ÜNAL ŞEHİT DEDESİNİN HUZURUNDA
Bu haber 18 Mart 2024 - 16:23 'de eklendi ve 287 views kez görüntülendi.

TAMER ÜNAL ŞEHİT DEDESİNİN HUZURUNDA

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi tamer Ünal’ın Dedesi Süllüoğlu Mustafa, 1915 Çanakkale Savaşlarında Arıburnu’nda  Şehit düşen Pozantı’lı  Kahramanlarımızdan birisidir.

Çanakkale Savaşlarının 109. Anı Yıldönümü dolayısıyla,  Pozantı’da da Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törenlerle gurur yıldönümümüz  anıldı.  

Çanakkale’de Şehit düşen Pozantı’lıların anısı için, sembolik olarak okul girişine  yazılan mezar taşlarından birisi de, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın Dedesi Mustafa’ya  ait idi.

Tamer Ünal beklemediği böylesi bir sürpriz karşısında çok büyük ölçüde duygulandı.  Dedesi Mustafa’nın  sembolik mezarı  başında, Şehit torunu olmanın onurunu yaşadı. (Fotoğraf: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER