1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TANER ÜNAL SÜREKLİ BASIN KARTININ 30. YILINI YENİLEDİ

TANER ÜNAL SÜREKLİ BASIN KARTININ 30. YILINI YENİLEDİ
Bu haber 22 Ağustos 2022 - 12:15 'de eklendi ve 403 views kez görüntülendi.

  54 Yıllık Aktif  Gazeteci

 TANER ÜNAL SÜREKLİ BASIN KARTININ 30. YILINI YENİLEDİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Taner Ünal, Sürekli Basın Kartı taşıma süresini 30 yıla ulaştırdı. Gazeteciliğe, 1968 yılında dönemin en güçlü gazetelerinden biri olan, Tercüman Gazetesinin Adana Tesislerinde başladı.

Aradan geçen yıllar itibarıyla Ak Ajans Bölge Temsilciliği, Güneş Gazetesi Bölge Temsilciliği,  Yerel Çukurova Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği, Güney Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.

1995- 2001 yılları arasında da, Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin 6 yıl süre ile  Başkanlığını yapan Taner Ünal, aynı zaman da 1996 yılında kurulan Türkiye Gazeteciler Federasyonun da,  dört kurucu başkanında biri oldu.

 2001 tarihine kadar da  bu Federasyonun Genel Başkan Yardımcılığını yaptı. 1999 yılında da,  yayın hayatına devam etmekte olan Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesini kurdu.   Ünal İmtiyaz Sahipliğini  yanı sıra, aktif olarak  mesleğini icra etmektedir.

Taner Ünal, 1976 yılından itibaren taşımaya başladığı Sarı Basın Kartının son 30 yıllık bölümünü ise, Sürekli Basın Kartı taşımayı sürdürerek devam ettiriyor. Taner Ünal, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca yenilenmeye bu yıldan itibaren yenilenmeye  başlanan ve 2025 yılına kadar geçerli olacak olan Sürekli Basın Kartını, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş’in elinden başarı dilekleriyle aldı.

Taner Ünal yaptığı açıklamada,  Basın Mesleğinin diploması niteliğinde olan ve sonrasında sürekli hale gelen basın kartını, bu kadar uzun süre taşımaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı ile, Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş’e, teşekkürlerini sundu. ( Haber: Hayriye  Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER