1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“TANGOLAR GİTTİ. ASİME KEÇE GELDİ.”

“TANGOLAR GİTTİ. ASİME KEÇE GELDİ.”
Bu haber 22 Kasım 2021 - 10:15 'de eklendi ve 989 views kez görüntülendi.

  Pozantı Meslek Yüksek Okulunda Görev Değişikliği

   “TANGOLAR GİTTİ.  ASİME KEÇE GELDİ.”

Pozantı Meslek Yüksek Okulunda görev değişikliği yapıldı. Uzun yıllar Okul Müdürlüğünü yapan Prof. Dr. Semih Tangolar. Gitti, yerine Doç. Dr. Asime Filiz Çalışkan Keçe getirildi.

Daha önce de, Pozantı’da Meslek Yüksek Okulunda, Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Keçe, geçen hafta görevine başladı. Keçe’nin bu göreve atanmasında daha önceki, yaptığı çalışmaların etkili olduğu belirtiliyor.  

HALLEDİLDİ

Pozantı Meslek Yüksek Okulunun, her geçen yıl öğrenci sayısının azalmasında, en büyük etken olan öğrenci yurdunun olmayışı sorununa ise, çözüm getiren siyasetçi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  öğrenci barınma sorunun, kendisine iletilmesi sonrası,  harekete geçti. Bu konuyla ilgili olarak,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la, sık- sık görüş alışverişinde bulunarak, soruna çözüm getirdi.

Zafer Mahallesinde bir kreşin üst katının, kız öğrenici misafirhanesi getirilmesi sonrası, kısa zamanda  müracaatlar başladı. Ve her geçen gün buna yenileri ekleniyor. Bu gelişmenin duyulması sonrası, Pozantı Meslek Yüksek Okulunda, öğrenci sayısı da artamaya başladı. Aktif öğrenci sayısı 100’e ulaştı.

SIRA ERKEKLER DE

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu örgüt olarak, çok önemli olan  yurt sorunun kızlardan başlayarak giderilmesi sonrası,  erkek öğrenci misafirhanesi ile ilgili olarak da, arayış içerisinde olduklarını söyledi.

Büyük bir olasılıkla, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ASKİ binasının üst katı, erkek öğrenci misafirhanesi olarak restorasyonu yapılarak, kısa bir süre sonra da hizmete açılacağı öğrenildi.

KARALAR GELİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal kesim de en fazla hizmet verdiği,   yerleşim yerlerinin başında gelen Pozantı’ya,  kızlardan sonra, bir erkek öğrenci misafirhanesi yapılacağı  ve kız misafirhanesinin açılışını yapmak içinde, önümüzdeki hafta içiresinde Pozantı’ya gelmesi bekleniyor.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER