1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TANGOLAR ZİYARETİMİZDE

TANGOLAR ZİYARETİMİZDE
Bu haber 26 Mart 2018 - 9:08 'de eklendi ve 1.002 views kez görüntülendi.

Konuğumuz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü

TANGOLAR ZİYARETİMİZDE

Pozantı Meslek Yüksek Okulunda, öğrencilerin sorunlarının, her geçen gün giderek çözümlenmesi, okula olan ilginin artışını da, beraberinde getiriyor. 2009 yılında, önce iki bölüm, sonrasında ise, dört bölüm halinde, eğitim vermekte olan, Çukurova Üniversitesine bağlı, Meslek Yüksek Okulunun, kötü gidişatına, “ DUR” denilmesi sonrası, atılmaya başlanan olumlu adımlar, yöneticileri de gayrete getirdi. Bu gelişmelerde yayınlarımızın, çok olumlu katkılar koyduğunu, dikkatle takip ettiğini öğrendiğimiz Okul Müdürü, Prof. Dr. Semih Tangolar, Gazetemizi ziyaret ederek, bu gelişmeyi, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’la birlikte paylaştı.

YAYGIN BASIN GİBİSİNİZ

Karşılıklı sohbet içerisinde geçen, bu ziyarette, Okul Müdürü Tangolar, öncelikli olarak, gazetemizin yayınlarını çok iyi takip ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“ Yayın politikanızın yanı sıra, gazetenizin görselliği ve içeriği bir yerel gazetenin, çok üstünde olup, adeta yaygın basın gibi, etkileyicisiniz. Haber üslubunuzun, toplumun her kesimince anlaşılıyor olmasının yanı sıra, habercilikte kullandığınız Arı Türkçe de, gözden kaçmayacak kadar, dikkat çeken bir çalışma ürünü oluyor. Pozantı gibi, nüfusu belli olan bir ilçede, böyle kaliteli bir gazetenin, çıkarılarak yayınlanması ve üstelikte, okurlarının ayağına kadar, BEDAVA ulaştırılıyor olması konusunda, söylenecek hiç bir söz yok. Yapacak, hiç bir eleştiri de yok. Hassasiyetiniz, özveriniz ve meslek aşkınızdan dolayı da, sizi kutluyorum” dedi.

ÇİZGİNİZ MİLLİ

Pozantı, Meslek Yüksek Okulu Müdür Prof. Dr. Semih Tangoların, bizi çok mutlu kılan, bu açıklamasının devamı niteliğinde, söylediği diğer iki konu ise, yayın çizgimizin ne kadar milli olduğunun da, bir bilim adamı tarafından söylenmiş olması, gururumuzu okşadı, bizi heyecanlandırdı. Tangoların, bu konudaki söylemi ise, aynen şöyle oldu:

“20 yıllık yayın hayatınızda, gazetenizin üst ibaresinin, “ MİLLİ MÜCADELENİN KALESİ” şeklinde kullanmanız, gerçekten çok önemli. Yaptığım araştırmada, Pozantı’nın Ulusal Kurtuluş Savaşında, henüz düzenli ordular kurulmadan önce, Çete harbi ile, Ermeni ve Fransızları kovmaları, devamında Karboğazın da esir almaları ile, Milli Mücadelenin Meşalesini yakma şerifine ulaşan Pozantı böylece, Milli Mücadelenin Kalesi haline gelmiştir. Öğrendiğim, bir diğer Milli Başarınız ise, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan 1920’de, Birinci Meclisin açılışından hemen sonra, beraberindeki kurmaylarıyla, 5 Ağustos 1920’de, Pozantı’ya gelmiş olmalarıdır. Ulu Önderin, Pozantı da yaptığı konuşma ve Kongre, Türkiye Cumhuriyetinin, Ulus Devlet olduktan sonra yaptığı, ilk toplantı olması açısından da, son derece önemlidir. İşte, Gazeteniz yayınlarıyla, bu ULUSAL günü, 83 yıl sonra, 5 Ağustos 2003 yılından itibaren, resmi olarak kutlanmasına öncülük etmeniz, Milli Yayıncılığınızın da bir onur timsali olmuştur. Sizi, ikinci defa daha, bu başarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA

Pozantı, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolara, hem ziyaretinden, hem de gazetemize karşı göstermiş olduğu, bu Milli Şuurundan dolayı kutluyor ve defalarca teşekkür ediyoruz.

Tangoların, Meslek Yüksek Okulu ile, ilgili olarak yaptığı bilgi açıklamalarını da, gelecek haftalarda Gazetemizde, kamuoyuyla paylaşacağız.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

FOTOĞRAFLAR HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER