1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TARLADA ÇALIŞMAYA “İZİN”

TARLADA ÇALIŞMAYA “İZİN”
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:32 'de eklendi ve 2.140 views kez görüntülendi.

Çiftçilere Hafta Sonu Müjdesi :

TARLADA ÇALIŞMAYA “İZİN”

İçişleri Bakanlığınca, önceki haftadan itibaren uygulanmaya başlanan, “Hafta sonu, sokağa çıkma yasağı” ile ilgili olarak, kırsal alanlarda çalışacak olanlara, bazı esneklikler getirildi. Buna göre, bereketli Nisan yağmurlarının devam ediyor olması, zirai ve tarımsal alanlarda, devam etmekte olan, ekim- dikim yapanlara kolaylık getirildi.   

TOPLANTI VE KARAR

Adana Valiliğince, Pozantı Kaymakamlığına gönderilen, hafta sonlarında “Üreticilere Çalışma Kolaylığı” sağlanmasıyla ilgili olarak bir toplantı yapıldı. Toplantı da, bazı kararlar alındı. Bunlar arasında en önemlisi ise, ekim- dikim sezonun başlaması dolayısıyla, zirai ve tarımsal alanlarda çalışanlara, hafta sonun da uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağını, esnekleştiren bazı kolaylıklar getirildi. Bir izin formu düzenlendi.  65 yaş üstünü de kapsamakta olanlara, muhtarlar aracılığıyla çalışma için izin belgeleri verilmeye başlandı.  

TAKDİRLE KARŞILANDI

Vali Demirtaş’ın talimatı ve Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın organizasyonuyla yapılan toplantı da, alınan yukarıdaki kararın yankıları, kısa sürede duyuldu. ve üreticiler tarafından büyük bir takdirle karşılandı.  Özel Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER