1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Taşıyıcılar Taşıma Sezonuna “HAZIR”

Taşıyıcılar Taşıma Sezonuna “HAZIR”
Bu haber 18 Haziran 2017 - 10:34 'de eklendi ve 1.126 views kez görüntülendi.

Başkan Özgür Gören “ START” Verdi.

Taşıyıcılar Taşıma Sezonuna “HAZIR”

Yaz mevsiminin ve turizm sezonun başlamasıyla birlikte, artan hazır su ihtiyacının, yurt genelinde taşımacılığını yapan, S.S. Pozantı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifin de, tüm hazırlıklarının tamamlandığı açıklandı.

Kooperatif Başkanı Özgür Gören Pozantı da bulunan, Danone ve Hayat Su’yun yanı sıra, Bolu’daki Almina maden suyunun da, Kooperatif TIR’larınca taşındığını belirterek şunları söyledi:

“Bilindiği üzere, yaz ve turizm sezonu ile birlikte, büyük ölçüde baş gösteren, hazır şişe suyunun iki önemli markasını, yurt genelinde taşımak, gerçekten büyük bir tecrübe istemektedir. Tır kaptanlarımız, bu konuda son derece deneyimli olup, taşımacılıkta hiç bir aksaklığa meydan vermemektedirler.Bu yeni sezonda da, kendilerine çok büyük görevler düşmektedir. Şu andaki mevcut araç sayımız, üç firmanın da taşıma ihtiyacını karşılamaktadır.

Ancak, biz yine de dikkatimizi, yeni iş sahalarına yönlendirmiş bulunmaktayız. Taşımacılıkla ilgili yapılacak olan talepleri, yönetim kurulu olarak değerlendirerek, üyelerimizin menfaatlerinin, en iyi şekilde korunup, kollanması konusunda, görüş birliği içerisindeyiz. Bu konuda, her türlü teklife de açığız. Özellikle kış sezonunda, tırlarımızın boş kalmaması için, narenciye başta olmak üzere, diğer zirai üretim ve meyve taşımacılığı içinde, Çukurova’daki yetkililerle görüşerek kapasitemizi artırmak en büyük hedefimizdir.”

 

DÜZENLEME YAPTIK

Kooperatif Başkanı Özgür Gören, başkanlık bayrağını devir aldıktan sonra, Kooperatif bünyesinde yaptığı çalışmaları ise, şöyle özetledi:

“ Öncelikli olarak, Kooperatifimizin Watsap gurubunu oluşturduk. Böylece artık telefonla aranmak ve cevap vermek gibi, çok önemli bir sorunu ortadan kaldırmış olduk.

Tamamen elektronik ortamda haberleşmeyi sağlıyoruz. Yanı sıra üyelerimiz de, Bize sıra ne zaman gelecek? Kim nereye gidiyor? Acaba ayrımcılık mı yapılıyor? Şeklindeki düşüncelerden de, arındırılmış oldu. Tüm çalışmalarımızı elektronik ortamda üyelerimizle   paylaşıyoruz.Bir başka hizmetimiz ise, Kooperatifimize ait olan, kahvehaneyi hizmete açmak olacaktır. Üyelerimizin çok rahat ve sakin bir ortamda, sohbet edebilmelerini sağlayacak olan, bu kahvehaneyi de yakında hizmete sokacağız.”

ÖNCE SEVGİ VE SAMİMİYET…

Bizim en büyük hedeflerimizden birisi de, S.S. Pozantı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bünyesinde, üyeler arasındaki huzursuzluğu ve bölünmeleri önlemektir.Bilindiği gibi, Kooperatifimiz geçmişten günümüze kadar, kişisel çekişmelerin odak noktası haline gelmiş, bu olumsuzluk, üyelerimizi de etkileyerek, kutuplaşmalara sebep olmuştur.

Biz, herkese eşit mesafede hem yakın, hem de uzağız. Geçmişteki hizip gurupları ile, alıp veremeyeceğimiz yok. Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım, yüreklerimizi ve kollarımızı kendilerine sevgiyle açtık. Bu çatı altında, bütünleşerek, Kooperatifimizi, hizmette ve taşımacılıkta, birlikte en üst seviyeye taşımaya kararlıyız, bu yolda da azimliyiz” dedi.

Haber: Tamer ÜNAL

Foto: Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER