1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TAŞIYICILARDA BİRLİKTELİK

TAŞIYICILARDA BİRLİKTELİK
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:24 'de eklendi ve 1.160 views kez görüntülendi.

Pozantı ekonomisinin can damarı niteliğinde olan ve ekonomik değeri bakımından çok büyük rakamlarla telaffuz edilen 150 adet tır filosu ile başta Pozantı’daki Hayatsu olmak üzere Alpin ve Akmina Su’yun taşımacılığını yurt genelinde yapan SS Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Nisan veya Mayıs ayında yapılması planlanan olağan genel kurulunda, yönetim kurulu başkanlığına Özgür Gören adaylığını açıkladı.

Kooperatifte 14 yılı aşkın bir süredir tabandan başlayarak en üst kademeye kadar değişik görevlerde bulunan, yanısıra birlikte çalıştığı önceki başkanlardan Ali Ünal, Fehmi Konuk, Mehmet Çiğdem ve Muzaffer Özdemir ile de çok iyi ilişkiler içerisinde olan, yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği de yapan Özgür Gören beraberinde görevi devralacağı mevcut Başkan Muzaffer Özdemir ile birlikte büromuzu ziyaret etti.

AMAÇ BÜTÜNLÜK

Bugüne kadar kooperatifin tüm seçimlerinde rastlanmayan genel kurul öncesi birlik ve beraberlik görüntüsünü vererek , “Bu bir bayrak yarışıdır. Geçmiş bütün başkanlarda olduğu gibi biz de üyelerimizin mevcut yapısını daha üst yere taşımak için seçime ortak bir sloğan ile üyelerimizin karşısına çıkacağız. Amaç; birleştiricilik ve bütünlük’ sloğanıyla yola çıkıyoruz. Genel kurul çekişmesi içerisinde değil, görev devir teslim ve bayrak değişimi anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu arada en büyük idealimiz kooperatifin yeni oluşacak yönetiminde geçmiş başkanlarımızla birlikte görev yapmak en büyük arzumuzdur.

Bunun nedeniyse; yukarıda belirttiğimiz sloganı sadece biz yöneticiler olarak değil kooperatifin tüm üyelerinin de bu olgu içerisinde bütünleşmesidir.

Biz önceki başkanlardan Fehmi Konuk’a, Mehmet Çiğdem’e ve Muzaffer Özdemir’e birlikte çalışma ve kooperatifi daha iyi bir geleceğe taşıma konusunda çağrıda bulunuyoruz. Aynı şekilde bu genel kurulun da adı gibi bütünlük içerisinde sona ereceğine olan inancımız da üyelerimizden gördüğümüz ilgiden bellidir” dediler.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER