1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TAŞPINAR GARANTİ

TAŞPINAR GARANTİ
Bu haber 12 Kasım 2018 - 8:38 'de eklendi ve 962 views kez görüntülendi.

TAŞPINAR GARANTİ

Yerel seçimlerin ivme kazandığı, siyasetin her geçen gün hareketlendiği, politik beklentilerin artması, Pozantı’da da siyasi heyecanı beraberinde getirmeye başladı. Pozantı MHP’de, 2019 yerel seçimleri sonrası, ilk meclis üyesi belirlendi gibi. Ülkü Ocaklarından yetişip, 1999- 2004 yılları arasın da İl Genel Meclis Üyeliği yapan, otobandan ilçeye giriş çıkışları sağlayan, 2004 yerel seçimlerinde, partisinden Belediye Başkan adayı olan ve sonrasında İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan, siyasi çizgisinden hiç bir şekilde taviz vermeyen, mevcut İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’a, partisinden büyük jest yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ nün de, dava arkadaşı olan, Durmuş Taşpınar için Sözlü, 2019 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği 1. Sıra için, tavrını önceden koyarak, kendisine yakışan bir vefa örneğini de, bir kere daha sergilemiş oldu.

KİM OLACAK ?

Bu gelişme sonrası, Durmuş Taşpınar’dan boşalacak olan, MHP Pozantı İlçe Başkanlığına, Yönetim Kurulu Üyelerinden bir ismin, getirilmesi bekleniyor.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER