1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TAŞPINAR : “KAMUOYUNA VE ALLAHA HAVALE EDİYORUM”

TAŞPINAR : “KAMUOYUNA VE ALLAHA HAVALE EDİYORUM”
Bu haber 02 Eylül 2019 - 10:47 'de eklendi ve 783 views kez görüntülendi.

Dedikoduların Asılsızlığı “Belge” İle İspatlıdır.

TAŞPINAR : “KAMUOYUNA VE
ALLAHA HAVALE EDİYORUM”

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi Durmuş Taşpınar’ın eşlerinin, bankamatikçi oldukları şeklinde, çıkarılan dedikodu ve iddialarla ilgili olarak, Başkan Çay’dan sonra,Taşpınar’da Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı belgeli açıklamada, aşağıdaki görüşlere yer verdi:

İŞTE BELGE

“ Şahsım ve eşim hakkında çıkarılan, asılsız ve çirkin dedikoduları üretenlere, artık cevap verme gerekliliği, hasıl olmuştur.Size sunduğum, bu belgeden de görülüp anlaşılacağı üzere eşim Saniye Taşpınar, hiç bir sigortalı işte çalışmadığı, Sosyal Güvenlik Kurumundan almış olduğum, bu evrak ile de ispatlıdır. İkinci olarak yine hakkımda, çok sayıda ticari araçlarımın olduğu ve Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı şeklindeki, asılsız ve çirkin dedikoduların, yalan olduğu da, kanıtlarla ispatlıdır.

İKİ ARACIM VAR

Şahsımın iki aracı vardır.Bunlardan birisi, 06 DB 683 Plakalı Volvo Marka binek otomobilimdir.Yine, üzerime kayıtlı olan 01 P 2088 Plakalı 30 kişilik midibüsüm de, Pozantı Alpin Su da servis taşımacılığı yapmakta olup,bu ikisinin dışında da,bir başka aracım yoktur.

ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

30 yıllık, ticari ve siyasi hayatımda, Allah’a şükür hiç bir gayri meşru işe bulaşmadım. Beni, bulaştıramazlar da. Çünkü, bizim asaletimiz ve almış olduğum aile terbiyesi, buna müsaade etmez.Benim ve ailemle ilgili olarak çirkin dedikodu üretenleri önce ALLAH’a, sonra da VİCDANLARINA havale ediyor, bu vesile ile de, Pozantı Halkına saygılarımızı sunuyoruz” dedi. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER