1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TAŞPINAR SONUÇ DEĞİL “DEVLETİMİZİN BÜTÜNLÜĞÜ ÖNEMLEDİR”

TAŞPINAR SONUÇ DEĞİL  “DEVLETİMİZİN BÜTÜNLÜĞÜ ÖNEMLEDİR”
Bu haber 23 Nisan 2017 - 12:04 'de eklendi ve 853 views kez görüntülendi.

TAŞPINAR SONUÇ DEĞİL

DEVLETİMİZİN BÜTÜNLÜĞÜ ÖNEMLEDİR.

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, referandum sonuçlarını değerlendirdi. “ Ve “EVET- HAYIR” sadece 16 Nisan’ının, bir sandık sonucudur. Asıl sonuç ise, milletimizin ve devletimizin bütünlüğüdür” diyerek, şunları söyledi:

“Ak Partiyle birlikte, seçim süresince çok uyumlu programlar düzenledik. Beraber sahalara indik. Daha yüksek netice bekliyorduk. Ama, halkımızın tercihi bu şekilde tecelli etti. Sevindirici olan ise, Pozantı’daki “EVET” oylarının, Türkiye genelinin çok üstünde, %58 gibi bir orana ulaşmasıdır. Bu referandum, partimiz için aynı zamanda, yerel ve genel seçimlerinde, bir provası niteliğinde oldu.

Çalışmalarımızda, vatandaşlarımızla partili-partisiz, çok güzel ilişkiler kurduk. Bu vesile ile, bizde MHP olarak, eksikliklerimizi gördük. Giderilmesi konusunda, çalışmalara hemen başladık. Öncelikli olarak, yönetim kurulu ile birlikte, geçen hafta yaptığımız toplantı da, neler yapamadığımızı, neler yapabileceğimiz konusunda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ve karar altına aldık.Pozantı’yı, seçim çalışmalarında bölgelere ayırarak, yaptığımız çalışmaları bundan böylede, sürdüreceğiz. Bu bölgeler arasında, koordinasyonun sağlanması için, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, görevler vereceğiz.Vazife taksimi yapacağız. Ayrıca, bu çalışmalarımızı İl Başkanlığımıza da sunarak, kendilerinin görüşlerini ve desteklerini isteyeceğiz.

MHP olarak, bizim tek felsefemiz, bu referandumun, ülkemiz ve insanlarımız açısından, daha güzel günlerin, başlangıcı olmasıdır. Ben şahsen, bu oylamada, vatandaşlarımız arasında, EVET- HAYIR farkı gözetmeksizin, geleceğimiz konusunda, sandık başında görevlerini yapmalarından dolayı, herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER