1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Tatilde Eğlencenin Keyfi 01 Burda

Tatilde Eğlencenin Keyfi 01 Burda
Bu haber 20 Ocak 2020 - 13:51 'de eklendi ve 602 views kez görüntülendi.

Tatilde Eğlencenin Keyfi 01 Burda AVM’de Çıkar

Adana ve bölge halkını ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 01 Burda AVM, minik ziyaretçilerini okulların ara tatilinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor…

01 Burda AVM’de sömestr eğlence ve neşe dolu geçiyor! Çocuklar, 01 Burda AVM’de tatil boyunca unutulmaz maceralar yaşayacak.

01 Burda AVM, minik ziyaretçilerini tatilde birbirinden eğlenceli ve ücretsiz etkinliklerle ağırlıyor. Çocuklar, TRT’nin sevilen çizgi film karakterleri “Rafadan Tayfa”, “Kuzucuk” ve animasyon dizisi “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi” karakterlerinin hazırladığı şovlar ile eğlenceli anlar geçirecek, hatıra fotoğrafları çekilip, şarkılarla, oyunlarla eğlence dolu bir dünyanın keyfini çıkaracak.

Sihirli Patiler Orkestrası; 23 Ocak’ta 01 Burda PGM sahnesinde çocuklarla buluşacak, muhteşem şarkıları ve show’ları ile unutulmaz anlar yaşatacak. Biletleri 01 Burda AVM bilet gişeden temin edilebilecek Sihirli Patiler Orkestrası’nda Tavşan Badi, Kedi Boncuk, Çomar Nuri, Kaplumbağa Bugi, Sūslū Fino ve Buldok Rifki yer alıyor.

01 Burda AVM’de öğrenciler İstanbul Balmumu Heykel Müzesi’ni indirimli gezebilecek, tarihsel ve unutulmaz ünlü isimlerle tanışacak. Adana’nın ilk trambolin parkında doyasıya eğlenirken Playtime’da soft play deneyimi ile eğlence dolu bir dünyaya merhaba diyecek.

Dijital oyun meraklısı öğrenciler, 01 Burda FDR Oyun Cumhuriyeti’nde birbirinden farklı pek çok oyunu deneyimleyebilecek. Konforu yüksek performansla buluşturan FDR Oyun Cumhuriyeti’nde e-sporcuların kullandığı güncel donanım ve ekipmanları kullanma fırsatı yakalayacak.

Çocuklar sömestr boyunca birbirinden keyifli ve öğretici etkinliklerle eğlenirken, çocuk olmanın tadını 01 Burda AVM’nin eğlenceli ve keşif dolu dünyasında çıkaracak

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER