1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TATİLLERİNİ KİTAP OKUYARAK GEÇİRDİLER.

TATİLLERİNİ KİTAP OKUYARAK GEÇİRDİLER.
Bu haber 20 Mart 2023 - 10:13 'de eklendi ve 1.068 views kez görüntülendi.

TATİLLERİNİ KİTAP OKUYARAK GEÇİRDİLER.

Aladağ’ın Gerdibi Mahallesinde oturmakta olan, bir ziyaret için Pozantı’ya gelen,  Zeynep -Duran İnce çiftinin çocukları, 4. Sınıf Öğrencisi Ramazan İsa İnce, 1. Sınıf Öğrencisi Hüseyin Can İnce  ve henüz okul çağında olmayan  Meryem Su İnce, yaz tatillerini kitap okuyarak geçirdiler.

Araştırmacı -Eğitimci Kemal Önal’ın,  Pozantı Milli Eğitim Müdürlüğüne de verdiği ilkokul  düzeyindeki “ Suyu izleyelim” “ Geri dönüşüm çalışması” başlıklı kitapçıkları, minik öğrenciler büyük bir heyecanla okudular.

Bu kitapçıkları, tekrar Eğitimci Kemal Önal’a  iade  edilmesi için, babaları Duran İnce ile birlikte, Gazetemiz Bürosuna getirerek İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a  teslim eden minik öğrencilerin, bu kitap okuma alışkanlıklarının diğer öğrenci ve velilere de, örnek olmasını diliyoruz.

( Haber: Sinem Başaran

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER