
TATİLLERİNİ KİTAP OKUYARAK GEÇİRDİLER.
Aladağ’ın Gerdibi Mahallesinde oturmakta olan, bir ziyaret için Pozantı’ya gelen, Zeynep -Duran İnce çiftinin çocukları, 4. Sınıf Öğrencisi Ramazan İsa İnce, 1. Sınıf Öğrencisi Hüseyin Can İnce ve henüz okul çağında olmayan Meryem Su İnce, yaz tatillerini kitap okuyarak geçirdiler.
Araştırmacı -Eğitimci Kemal Önal’ın, Pozantı Milli Eğitim Müdürlüğüne de verdiği ilkokul düzeyindeki “ Suyu izleyelim” “ Geri dönüşüm çalışması” başlıklı kitapçıkları, minik öğrenciler büyük bir heyecanla okudular.
Bu kitapçıkları, tekrar Eğitimci Kemal Önal’a iade edilmesi için, babaları Duran İnce ile birlikte, Gazetemiz Bürosuna getirerek İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a teslim eden minik öğrencilerin, bu kitap okuma alışkanlıklarının diğer öğrenci ve velilere de, örnek olmasını diliyoruz.
( Haber: Sinem Başaran