1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TBMM’nin 100. Yıl Dönümü Ve Ramazan Ayımız Kutlu Olsun.

TBMM’nin 100. Yıl Dönümü Ve Ramazan Ayımız Kutlu Olsun.
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:30 'de eklendi ve 774 views kez görüntülendi.

Savaş yapılırken 23 Nisan 1920’de kuruldu.

TBMM’nin 100. YIL DÖNÜMÜ VE RAMAZAN AYIMIZ  KUTLU OLSUN

Zaferler ve Devrimler, Şehitlerin Kanları ile yazılır. Bu her ülke ve her savaş  için geçerlidir. Ancak, savaşlar devam ederken, demokratik adımların atılması ise, sadece Yüce Türk Milletimize ait bir özelliktir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsuna ayak basışı ile başlattığı, Erzurum ve Sivas Kongreleri ile, demokratikleşme yolunun önünü açtığı, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın en hareketli anında, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisini açarak, dünya ya bir demokrasi dersi verdi. Ve bu önemli başlangıç, tüm dünya da büyük yankı uyandırdı. Savaş yapılırken açılan  Yüce Meclisimizin mimarı olan,  Baş Komutanımız  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile, tüm şehitlerimizi bir kere daha sevgi ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde Saygı ile eğiliyoruz.

DÜNYA DA TEK BAYRAM

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Millet Meclisinin açılışı olan,  23 Nisan’ı Çocuklara bayram olarak hediye ederken, kendilerine verdiği önemi de,  Milli bir gelenek haline getirmiştir.

Dünya da, tüm çocukların kutladığı tek bayram olma özelliğini de kazanan, böylesi önemli bir  tarihi mirasın 100. Yıl Dönümünü, bu sene korona virüsü nedeni ile, büyük etkinliklerle kutlayamıyoruz. Bu yönde üzüntümüz ise, büyüktür.

23 Nisan 2020 Perşembe gün, büyük bir olasılıkla Pozantı da da,  sadece Atatürk Anıtına Çelenk konulması,  bu Ulusal günümüzü anacağımız tek etkinlik olacak. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, tüm yayınlarımızla, Ulusal ve Milli değerlerimizin sonuna kadar, savunucusu olmayı bir görev biliyor ve bu milli günümüzün 100. Yıl Dönümünü, saygı ile anıyoruz.

RAMAZAN AYI BAŞLIYOR

23 Nisan 2020’nin hemen ertesi gün olan, 24 Nisan Cuma gün ise,  11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayımızda başlamış oluyor. Bu kutsal ayı da, yine korona virüsü salgını nedeni ile, mahzun kutlayacağız. Başta, teravih olmak üzere diğer toplu namazlarımızı evlerimizde kılamaya devam edeceğiz. Bu manevi ay dolayısıyla, hep  birlikte kenetlenerek duygularımızı ve inançlarımızı,  dualar ile zenginleştirerek, HUŞU ve HUZUR içeresinde idrak edeceğimiz inancı ile, “ HOŞGELDİN RAMAZAN AYI “ diyoruz. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER