1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEHLİKE OLUŞTURUYOR.

TEHLİKE OLUŞTURUYOR.
Bu haber 01 Ekim 2018 - 9:59 'de eklendi ve 881 views kez görüntülendi.

TEHLİKE OLUŞTURUYOR.

Sanal ortamdan bir paylaşım, dikkatimizi çekti. Pozantı okullarından birine ait olan, bu görselde, bir tuvaletteki sabunlu suyun, temizlenmeyip olduğu gibi bırakılmış olması, çocuklarımız için büyük tehlike oluşturuyor. İŞKUR aracılığı ile, çok sayıda insan iş güç sahibi oldu. Ancak, bunların ne kadarının aldıkları parayı, hak ediyor olması da, bu fotoğraf karesi ile, yoruma gerek bırakmayacak bir şekilde, ispatlanmış oluyor.

Çocuklarımızın, bu sabunlu suya basarak, her an kayma olasılığı bu paylaşım da açık ve net bir şekilde görülüyor. Bu konuda, yöneticilerin bir önleyici tavrı oldu mu bilemiyoruz. Bir diğer önemli husus ise, İŞKUR aracılığı ile işe alınanların, çalışmalarına yönelik bir yaptırım gücünün olup olmadığı da, yine merak edilen sorular arasında yer alıyor. Bu paylaşımı, sanal ortamında değerlendiren, hassas vatandaşımıza da, duyarlılığından dolayı, teşekkür ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER