1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEK SÖYLEMLİ OY KULLANIMI ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZE “ UĞURLU OLSUN”

TEK SÖYLEMLİ OY KULLANIMI  ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZE “ UĞURLU OLSUN”
Bu haber 18 Nisan 2017 - 14:55 'de eklendi ve 923 views kez görüntülendi.

TEK SÖYLEMLİ OY KULLANIMI

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZE “ UĞURLU OLSUN”

Referandum Pozantı’da sakin ve olaysız geçti. İlçe Başkanları ve Belediye Başkanı hemen, hemen, bütün sandıkları ziyaret etti. Başarılar diledi. Parti ayrımı yapmaksızın vatandaşlarla tokalaştılar tümünün ortak söylemi ise bu referandumun vatanımıza ve milletimize uğurlu olması dileği şeklinde oldu.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy oyunu eşi Büşra Arısoy ile birlikte İstiklal Mahallesi Pozantı Orta Okulu 1022 Nolu Sandıkta kullandılar.

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile birlikte oylarını Cumhuriyet mahallesi 1011 Nolu Sandıkta da değerlendirdiler.

MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar ise oyunu Zafer Mahallesi 1037 Nolu sandıkta tercihi yaptı.

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ise, oyunu Kamışlı Mahallesindeki Kamışlı İlkokulu 1025 Nolu sandıkta kullandı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pingöz ise oyunu Zafer Mahallesi Atatürk İlkokulu 1043 Nolu sandıkta değerlendirdi.

Saadet Partisi Millet Vekili adayı İsmail Aktaş ise, oyunu Zafer mahallesi Çok Programlı Lise de 1040 Nolu sandıkta kullandı.

Haber Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER