1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“TEKLİF MİLLİ GÖRÜŞÜ TUZAĞA DÜŞÜRMEKTİR”

“TEKLİF MİLLİ GÖRÜŞÜ TUZAĞA DÜŞÜRMEKTİR”
Bu haber 18 Mart 2018 - 19:13 'de eklendi ve 1.075 views kez görüntülendi.

Pinegöz ve Aktaş’dan “İTTİFAK” değerlendirmesi

“TEKLİF MİLLİ GÖRÜŞÜ TUZAĞA DÜŞÜRMEKTİR”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, Ak Parti tarafından kendilerine yapılan, “ İTTİFAKDA YER ALIN” çağrısına, kesin “ RED” cevabı vermesi sonrası, siyaset kulisleri de hareketlendi. Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve Millet Vekili adayı İsmail Aktaş ikilisi, gelişmelerle ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, yaptıkları değerlendirme de, Pozantı’da da başta, İlçe teşkilatı olmak üzere, tüm partililerin de, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun, görüş ve kararının, sonuna kadar, yanında ve destekçisi olduklarını ifade ederek, Ak Partinin yaptığı, “İTTİFAK ÇAĞRISINA” cevapları, çok NET oldu. “TEKLİF, MİLLİ GÖRÜŞÜ, TUZAĞA DÜŞÜRMEKTİR”dediler.

MERHUM ERBAKAN’NIN EMANETİDİR.

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve Millet Vekili adayı İsmail Aktaş, Ak Partinin “İTTİFAK” çağrısına “RED” cevabı verilmesini ise, şöyle açıkladılar:

“ Geçmiş yılların, Görme Özürlüler Dernek Başkanı ve Milli Gazete Köşe Yazarlarından, Sayın İsrafil Bayrakçı, Hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın sağlığında, yaptığı bir konuşmada, bazı görüşler ileri sürerek, “ Bunların, parti felsefesine dahil edilmesi halinde, Ülkemizin ve partinin geleceği açısından, çok önemli olduğunu” belirten konuşmasına, Hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın, cevabı aynen şöyle olmuş idi:

“Önerilerinize teşekkür ederim. Sizin için doğru olabilir. Ancak, bizim kuruluş ve devam ettireceğimiz ilkeler, sadece seçim kazanmakla ilgili değil, esas gayemiz, ALLAH rızasını kazanarak, Millete hizmet etmektir. Bu bakımdan, ben olsam da, olmasam da, kurduğumuz siyasi oluşum, “MİLLİ GÖRÜŞ” çizgisinden, hiç bir şekilde, taviz vermeden yoluna devam edecektir.” Genel Başkanımız, Sayın Temel Karamollaoğlu’nun, AKP- MHP İttifakında, yer almama konusundaki kararlı tavrını, yürekten kutluyor ve destekliyoruz.Ak Partinin, bize yapmış olduğu bu teklif, “MİLLİ GÖRÜŞÜ TUZAĞA DÜŞÜRME TEKLİFİDİR”

EVET DEMEMİZ GEREKECEKTİ…

Böyle bir teklifi, SAADET PARTİSİ olarak, kabul etse idik, Ak Partinin bugüne kadar yaptığı, tüm yanlışlıklarını da, kabul etmemiz anlamına gelirdi. Böylesi bir kabul sonrası ise, seçime kadar, hiç bir şekilde, konuşmamız anlamına gelecekti. Kaldı ki, Milli Görüşün devamının, tek temsilcisi olan Saadet Partisi, Merhum Hocamız, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın belirttiği gibi, Ülkemizin bağımsızlığı başta olmak üzere, Ekonomide, Tarımda, Hayvancılıkta, Ziraat’te ve Sanayi de kendi -kendine yeten bir ülke iken, 16 yıllık Ak Parti iktidarında, tüm bunlar tersine dönmüş, Ülkemiz, tek cümle ile, “ SAMAN İTHAL EDER” hale gelmiştir”.

ŞEKERE ACI DARBE

Saadet Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ile, Millet Vekili adayı İsmail Aktaş ortak açıklamalarında, Şeker Fabrikalarının, özelleştirme operasyonu ile ilgili olarak da, bu gelişmeyi, “ ŞEKERE ACI DARBE” şeklinde tanımlayarak sözlerine, şöyle devam ettiler:

“14 Fabrikamızla, Şeker ihraç ederken bunların, özelleştirme kapsamına alınacak olmasının İLK aşaması, ŞEKER İTHAL eder hale, getirilmiş olmamızdır. Dışa bağımlı hale gelen, Şeker siyasetimiz, alınan özelleştirme kararı ile, acı bir sona doğru gitmekte olup GDOLU Mısır Nişastası ithal eder konuma gelmemiz de böylece sağlımızın da, dış ülkelerin insafına bırakılmış olması demektir. Diğer, bütün ekonomik düşüşlerde göz önüne alındığında, Saadet Partisinin neden “ MİLLİ GÖRÜŞ” çizgisinden sapmadan, yoluna devam ediyor olmasının sebepleri de, kendiliğinden ortaya çıkmaktadır.

YAP- BOZ -TAHTASI GİBİ?

Pinegöz ve Aktaş, Ak Partinin 16 Yıllık iktidarında, eğitimle ilgili yaptığı değişikliklerin, YAP- BOZ –tahtasına benzediğine değinerek, bu konuda da şunları söylediler:

“Gençlikle ilgili, Milli ve Manevi değerlerimiz konusunda, ciddi bir çalışma yapılmamaktadır. Bu da, gençlerimizi arayış içerisine sevk etmektedir. Yanı sıra, diplomalı gençlerimiz başta olmak üzere, yetişen genç nüfusun, işsizlik sorunun halledilmemiş olması da, üzücü bir gerçektir. Bütün bunlarla ilgili, hala bir çalışma yapılmıyor olması da, önemli bir sorunu da, gözler önüne sermektedir.

YEREL SORUN

Pinegöz ve Aktaş ikilisi, Genel açıklamanın yanı sıra, yerel sorunlarla ilgili görüşlerini ise, şöyle dile getirdiler.

“Pozantı’nın yeni mezarlığı, planlı bir şekilde yapılmamıştır. Akçatekir yolu kenarın da, sınır belirtilmiş olması, yolun genişleyebileceği, göz önüne alınmamış, olmasının yanı sıra, park yeri bile bırakılmamıştır. Yine mezarlık içerisindeki yollar ise, son derece geniş tutulmuştur.Bunu anlamakta da, insanlar zorlanır hale gelmiştir.Ayrıca, idare binası ise, mezarlığın ortasına yapılmış, gasil hane ve namazgah yeri ise, henüz faaliyete geçmemiştir.”

SIKINTILI KENT OLGUSU

Pinegöz ve Aktaş, Pozantı da inşaatlara verilen, yüksek kat ruhsatlarının ise, gelecekte sıkıntı yaratacağını, İSKAN verilmesin de, park yeri ruhsatı aranmadığını halen, ALAY YOLU üzerinde bulunan, çok katlı binaların, henüz bitmemesine rağmen, daha şimdiden, yol üzerine park edilen araçlarla, yolun kullanılamaz hale geldiğini, bundan kaynaklanan sıkıntının, şimdiden yaşanmaya başlandığını, olası gelecek günlerde, meydana gelebilecek olan, trafik kazalarına Şimdiden zemin hazırladığını, çözümü konusunda ise, hiç bir gelişme olmamasının da, dikkat çekici olduğunu sözlerine eklediler.

PİKNİK ALANI “HARİKA”

Pinegöz ve Aktaş ikilisi, yerel sorunlarla ilgili yaptıkları eleştirilerin, siyasi bir söylem taşımadığını, yapılan olumlu çalışmaların, kendilerince de takdir edildiğini belirterek, “Şeker Pınarı Piknik” alanı örnek bir çalışma olup, takdire layık bir hizmettir” diyerek, bu konudaki görüşlerini de ifade etmiş oldular.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER