1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEKZİPTİR

TEKZİPTİR
Bu haber 07 Mayıs 2018 - 8:54 'de eklendi ve 819 views kez görüntülendi.

TEKZİPTİR

30 Nisan-6 Mayıs 2018 tarihli Gazetenizin 1022 sayılı nüshasının 6. sayfasında yayınlanan;  VELİLER BASTIRDI, YETKİLİLER “TAMAM” DEDİ başlıklı, “23 Nisan Programının hazırlanışında, kulağımıza gelen bazı dedikoduların da gerçek olduğunu, tören alanında öğrenmiş olduk Kaymakam Taner TENGİR ve Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi YILDIZ’ ın baş sorumlusu olduğu programda, Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı ve buram, buram Atatürk kokan gösterinin, yukarıdaki ikili tarafından, etkinliklerde yer almayacağının belirtilmesi üzerine, veliler topluca harekete geçerek, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf ARISOY” a yaptıkları müracaat ve Arısoy’ un bu olumsuzluğa el koyarak, yetkilileri uyarması sonrası, gösterinin yapılmasını sağlaması konusundaki tavrı da büyük takdir topladı.” Şeklinde gerçeği yansıtmayan ve  kamuoyunu yanlış yönlendirmeye sebebiyet veren bir haber yayınlanmıştır.

Bu çerçevede; Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere, aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliğinin 3. Maddesinde “İl ve ilçelerde ulusal bayram, resmi bayramlar, mahalli kurtuluş günleri, Atatürk günleri ve diğer tarihi günlerin kutlanması, vali veya görevlendireceği vali yardımcısı veya kaymakamın başkanlığında; belediye başkanlığı, emniyet müdürlüğü, milli eğitim müdürlüğü, gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü ile mülki idare amirince uygun görülecek diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla oluşan komite tarafından düzenlenir” denmektedir. Her bayram olduğu gibi 23 Nisan Programı içinde kutlama komitesi toplanmış, program komite tarafından incelenmiş, uygun görülmüştür. Program, Kamu Görevlileri için emir, vatandaşlarımız için davetiye niteliğindedir. Programda gerek yöresel, gerekse ulusal gösteriler başarı ile icra edilmiş, Pozantılı vatandaşlarımızın beğenisini kazanmıştır. 15 gün önce İlçemiz Yukarıbelemedik Mahallesi nüfusuna kayıtlı bir şehidimizin olması sebebiyle programlar hassasiyetle icra edilmiştir.

Basın meslek ilkeleri dikkate alındığında bilgi ve belgeden yoksun; Kurumları yıpratma amacı taşıyan bu asılsız habere hemşehrilerimizin itibar etmemelerini önemle istirham ediyoruz. Ayrıca dedikodulardan ibaret söz konusu habere yönelik Kaymakamlık Makamınca Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Yine konunun detaylı incelenmesi amacıyla haberde geçen Atatürk İlkokulu yönetici ve Bayram Programında görev alan öğretmenleri hakkında idari soruşturma başlatıldığı hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur. 30.04.2018

POZANTI KAYMAKAMI

TANER TENGİR

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER