1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TENGİR Malazgirt ve Çanakkale RUHUNU Yeniden Yaşadık.

TENGİR  Malazgirt ve Çanakkale  RUHUNU  Yeniden Yaşadık.
Bu haber 17 Temmuz 2017 - 10:04 'de eklendi ve 899 views kez görüntülendi.

TENGİR  Malazgirt ve Çanakkale

RUHUNU  Yeniden Yaşadık.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi askeri yapılar içinde yuvalanmış FETÖ mensubu bir grup vatan haini, kendini bilmez kendi halkına silah doğrulttu. Tanklar şehirlerin meydanlarına sürülüp halkın üzerine bombalar yağdırıldı. Millet iradesine kasteden, özgürlüğümüze kasteden, 15 Temmuz akşamı milletimizin kendisini koruması için emanet ettiği silahı, tankı milletimize doğrultan, kendi meclisini, emniyet binalarını bombalayan, kendi vatandaşına kurşun atan, kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Milletimiz azim ve kararlılıkla dünyada eşi benzeri olmayan bir destana imza atmış hain darbe teşebbüsünü püskürtmüştür. Bu uğurda; şehitler verdik, uzuvlarını kaybeden gazilerimiz oldu. Canını ortaya koyan şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.
Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay-Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş Aziz Milletimiz 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlara inmiş, meydanlarda tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimini vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canlarını vererek, kanlarını dökerek engellemiştir. Tıpkı; Malazgirt’te, Çanakkale’de ve nice zaferlerde olduğu gibi Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; Ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün birinci yıl dönümünde, demokrasimiz, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet ve kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER