1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TENGİR POZANTI, ULUSAL KURUTLUŞ SAVAŞIMIZIN KALESİDİR.

TENGİR POZANTI, ULUSAL KURUTLUŞ SAVAŞIMIZIN KALESİDİR.
Bu haber 22 Mayıs 2018 - 13:21 'de eklendi ve 753 views kez görüntülendi.

Kaymakam Tengir’den 25 Mayıs Mesajı

“POZANTI, ULUSAL KURUTLUŞ SAVAŞIMIZIN KALESİDİR.

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın, önemli kalelerinden, biri konumunda bulunan, Pozantı’mızın, düşman işgalinden kurtuluşunun, 98. Yıl Dönümü dolayısıyla, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, bir mesaj yayımlayarak, duygu ve düşüncelerini, şöyle dile getirdi:

“Pozantı, bulunduğu konum itibariyle, birçok milletin uğrak noktası haline gelen, tarih boyunca, jeopolitik konumundan dolayı, önemli bir yerleşim yeri olma özelliğini korumuş ve şahsi tanımım ile, Adana’mızın Kapıkule’si durumunda olan İlçemizin, düşman işgalinden Kurtuluşunun, 98.Yılını kutluyoruz.

Ne mutlu bugüne. Ne mutlu, Pozantı’lı hemşerilerime. Bilindiği gibi Batıyı -Doğuya bağlayan ilçemiz, işgalci güçlerin her zaman hedefinde olan, bir yerleşim yeri olmuş ancak, bundan 98 yıl önce, Pozantı’lı hep birlikte güç olmuş, birbirine destek olmuş ve düşmanı kovmuşlardır. Bu uğurda, şehit düşen büyüklerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyorum.

Bizlere bıraktıkları emanete, gözümüz gibi bakacağımızdan, kimsenin şüphesi olmasın. Unutulmamalıdır ki, 98 yıl önce oynan şer odaklı oyunlar da, bugün de renk ve şekil değiştirerek, Cennet Vatanımız üzerinde oynanmaya devam etmektedir.Şanlı Tarihimizi ve Aziz Şehitlerimizin bizlere bıraktıkları, gözü yaşlı emanetlerini unutmadan, daha üzerinden iki yıl bile geçmeyen, Necip Milletimizin bertaraf ettiği, hain darbe teşebbüsünü unutmadan, Ülkemize Milletçe sahip çıkacağız.Bu bakımdan hepimize ayrı, ayrı sorumluluk ve görev düşmektedir. Bu duygular ile, İlçemizin düşman işgalinden Kurtuluşunun, 98. Yılını kutluyor, bütün hemşerilerime Saygılar Sunuyorum.

POZANTI KAYMAKAMI

Taner TENGİR

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER