1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TENGİR VE TONGOLAR “SORUNLARI YENİ DİNLEDİ”

TENGİR VE TONGOLAR  “SORUNLARI YENİ DİNLEDİ”
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:33 'de eklendi ve 1.115 views kez görüntülendi.

TENGİR VE TONGOLAR

SORUNLARI YENİ DİNLEDİ

Pozantı Meslek Yüksek Okulunda, sorunlar “DİZ BOYU” Geçtiğimiz aylarda sık, sık, yayınlarımızın konusu, öğrencilerin çektiği ve bir türlü halledilmeyen sorunlarla ilgili oldu.

Öğrencilerin yemeklerinin okula getirilmesini, yine öğrencilerin, taşıma sorunlarının çözümünün yanı sıra dolmuşların, öğrencilerden düşük ücret alması konusunda, Akçatur Dolmuş Kooperatifi Başkanı, Mehmet Kılınçkaya ile, bire-bir görüşmelerimiz sonucu, sorunların çözümünü sağlamış olduk. Biz, bunları yazıp ve çözümlerken başta, Okul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar’dan, her hangi bir açıklama gelmedi. Pozantı’ya gelen, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a, Gazeteci olarak, Pozantı Meslek Yüksek Okulunun, başta YURT olmak üzere, diğer sorunlarını dile getirmemiz sonrası, Sayın Valinin, sorunu yerinde incelemesi ile, çözüm sağlanacağı belirtilirken, Tangolar Hoca, ortalıklarda görünmedi.

Ötesi, Tangolar Hoca, bizim yayınlarımız sonrası, öğrencileri ile bir-araya gelerek, “Sizin beni tanımadığınızı öğrendim. Ben sizin Müdürünüzüm” şeklinde konuşarak, bu konudaki beceresini de, bizzat kendisi sergilemiştir.Geçtiğimiz hafta, Kaymakam Taner Tengir, Okul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar, bir araya gelerek Yüksek Okulda,   bir toplantı düzenlemişler.   Sorunları masaya yatırarak, çözümleri ile ilgili, görüş alışverişinde bulunmuşlar. Takipçisi olarak, yayınlarımızla çözümü konusunu, kamuoyuyla paylaştığımız, böylesi önemli bir toplantıya, her ne hikmet ise, Gazetemize ayrımcılık yapılarak haber verilme gereği duyulmamıştır.

Bu olumsuzluğu, Tengir ve Tangolar nezdinde, öncelikle kınıyoruz.Bugüne kadar, gazetemizin dışında ilgi gösterilmeyen bu sorunların çözümünün, eğitim yılının bitimine üç ay kala, gündeme getirilmesini de, anlamakta zorlanıyoruz.Yine, anlayamadığımız bir diğer konu ise, çözümlerinin gelecek eğitim sezonun başında halledileceği şekilde karar alınmasıdır. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Pozantı’nın her türlü sorunun, en başında yer alan, Yüksek Okulla ilgili yayınlarımıza, aynı yayın periyodu içerisinde, devam edeceğiz. Yetkililerin, bu konudaki duyarlılık derecelerini de, yine gazetemiz aracılığı ile, kamu oyuyla paylaşacağımız konuların, başında gelmeye devam edecektir.

ONURCAN BULAT’A TEŞEKKÜR

Bu gelişmeleri haberleştirdiğimizde, Fotoğraf sıkıntısı çektik. Pozantı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri ve aynı zamanda, Pozantı Medya İnternet Sitesinin Sahibi, Onurcan Bulat’tan resim rica ettik. Bize, fotoğraflar konusunda yardımcı oldu. Bu davranış dan dolayı da, kendisine teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar: Onurcan BULAT HABER: Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER