1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEŞEKKÜR

TEŞEKKÜR
Bu haber 22 Mayıs 2018 - 13:16 'de eklendi ve 704 views kez görüntülendi.

TEŞEKKÜR

Yazılı, görsel ve sesli yayın organlarının HAYAT DAMARI, yayınlanan ilanlardır.Basın İlan Kurumu aracılığı ile verilen, resmi ilanların çeşit sayısı, yıllar itibarıyla giderek azaldı. Ve yayın organları için, can suyu olma niteliği de, her geçen yıl yavaş, yavaş kuruyor. Özel Kurum ve Kuruluşlar ise, ilanlarını daha çok, renkli cam aracılığı ile tüketiciye ulaştırmayı tercih ediyor. Bunun karşılığında ise, yazılı basının bu tür ilanları alma şansı da, her geçen gün azalıyor.

Sadece, Gazetecilik yapan ve başka bir işle uğraşmayan, mesleği kendi çıkarları doğrultusunda değil toplumun, HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜ, prensipleri çerçevesinde yayınlayan, bizim gibi gazeteler içinde, başta sigorta ve Vergiler olmak üzere, diğer giderlerin artmasının yanı sıra, baskı şartları da, her geçen ağırlaşmaktadır.

Sizlerin de, takdir ettiğiniz gibi, nüfusu az olan bir İlçe de, renkli ve en son baskı tekniği ile gazete yayınlamak, sadece gazeteci olarak doğan ve gazetecilik yapanlara ait bir kavramdır.Bu sayımızın, tüm sayfalarını renkli olarak yayınladık.Yanı sıra, 20 yıldır okurlarımıza, bedava ve ayaklarına göndererek ulaştırdığımız Gazetemiz için, ne bir ücret, ne de bir Abonelik talebimiz olmadı. Amacımız Pozantı’yı, yerel gazete okuyan. bir topluma dönüştürmektir. Milli Mücadelenin Kalesi, POZANTI Gazetesinin, zaman, zaman Milli ve Manevi günlerde, yayınladığı yerel ilanlar azda olsa, bize katkı sağlarken, bu konuda, desteklerini esirgemeyen ve imkanları ölçüsünde, ilan yolu ile maddi katkı sağlayan, kişi ve kurumlara da, bu vesile ile teşekkür ediyoruz.

POZANTI GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

TAMER ÜNAL

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER