1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEŞEKKÜR

TEŞEKKÜR
Bu haber 12 Eylül 2022 - 10:06 'de eklendi ve 439 views kez görüntülendi.

                               TEŞEKKÜR

Adana- Akçatekir- Pozantı ve Boğaz Mahalleleri arasında, 25 yıldan beri Minibüsle Yolcu Taşımacılığı Yapmakta Olan S.S. 110 NOLU  POZANTI -AKÇATEKİR MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ olarak, Yılların getirdiği karşılıklı iyi niyet anlayışı içerisinde, bir aile oluşturduğumuz yolucularımıza, bize gösterdikleri güven ve ilgiden dolayı TEŞEKKÜR  ediyoruz. Seyahatleri boyunca, kendilerinin güvenliği açısından, OTOBAN üzerinde YOLCU -İNDİRİP – BİNDİRME- KESİNLİKLE YASAKTIR. Bu konuda araç kaptanlarına ısrar edilmemesi en büyük ricamız olup, anlayışlarından dolayı da, kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz.

Bir diğer büyük teşekkürümüz ise,  Akçatur Kanal Durağını kapalı hale getiren, yanı sıra da  yanındaki  boş araziyi, dinlenme ve park haline getirecek olan, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ZEYDAN KARALAR’a olup, bu desteğinden dolayı da kendisine sonsuz  Teşekkür ve Saygılarımızı Sunuyoruz.  

DUYURU

Yayla sezonun sona eriyor olması dolayısıyla Pozantı’dan- Adana’ya, son aracımızın kalkış Saati 18.30’dur.Aynı şekilde, Adana’dan Kanal Durağından Pozantı’ya son aracımızın kalkış Saati ise, 19.00 olarak belirlenmiştir. Duyurulur. Kooperatifimiz ve araç  kalkış saatlerimizle ilgili bilgi almak için, aşağıdaki telefon numaralarından irtibat sağlayabilirsiniz.

𝗞𝗔𝗠𝗜𝗦̧𝗟𝗜 𝗬𝗔𝗭𝗜𝗛𝗔𝗡𝗘 𝟬𝟯𝟮𝟮 𝟱𝟴𝟵 𝟴𝟱 𝟳𝟱 𝗣𝗢𝗭𝗔𝗡𝗧𝗜 𝗬𝗔𝗭𝗜𝗛𝗔𝗡𝗘 𝟬𝟯𝟮𝟮 𝟱𝟴𝟭 𝟰𝟭 𝟲𝟵

𝗧𝗘𝗞𝗜̇𝗥 𝗬𝗔𝗭𝗜𝗛𝗔𝗡𝗘 𝟬𝟯𝟮𝟮 𝟱𝟴𝟰 𝟮𝟯 𝟯𝟬 𝗞𝗔𝗡𝗔𝗟 𝗬𝗔𝗭𝗜𝗛𝗔𝗡𝗘 𝟬𝟯𝟮𝟮 𝟮𝟲𝟭 𝟰𝟯 𝟮𝟲

𝗢𝗧𝗢𝗚𝗔𝗥 (𝗣𝗘𝗥𝗢𝗡 𝟭𝟮) 𝟬𝟯𝟮𝟮 𝟰𝟮𝟵 𝟯𝟰 𝟰𝟳

S.S. 110 NOLU POZANTI -AKÇATEKİR MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ

YÖNETİM DENETİM KURULARI VE ÜYELER ADINA  

BAŞKAN :REFİK GÜNAN

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER