1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEŞEKKÜR VE İNCELEME

TEŞEKKÜR VE İNCELEME
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:49 'de eklendi ve 793 views kez görüntülendi.

TEŞEKKÜR VE İNCELEME

İmar Komisyonu, Belediye Meclislerinin en önemli oluşumudur. Yerleşim merkezlerinin, çağdaş bir şekilde kentleşmesi, hormonlu binaların önlenmesi, yeşil alanların korunması, yapılaşma düzenin tanzimi ve benzeri faaliyetlerin, düzenleyicisi kontrol edicisi olarak, meclis üyelerinin sağlıklı karar vermesini sağlar.

Bu kadar hassas bir komisyonun, yasal sorumlulukları da çok fazladır. Belediyeler, bu komisyonlar tarafından yapılan uygulamaların, zaman- zaman yanlış olması sonucu, yasaya hesap vermek zorunda kalırlar. Böylesi hassas konumdaki bir komisyona, Başkan Çay’ın teşekkür ediyor olması,  çok önemli oldu.

Pozantı Belediye Meclisi İmar Komisyonun başında, siyasetin en uzun ömürlü ve deneyimli ismi Zeki Bülbül’ün, bu oluşumdaki katkısı ise, önemli ölçüde yönlendirici oluyor.  Aynı komisyonda bulunan Selçuk Coşkun, Fatih Yenel, Çetin Boz ve  Ahmet  Sarıaslan’da  verilecek olan kararlar öncesi, bina ve arazilerin konumunu yerinde  yaptıkları incelemeler sonrası  aldıkları kararlar, herhangi bir imar aksaklığına yer vermiyor.

Başkan Çay’ın İmar Komisyonu Üyelerinin yaptıkları bu titiz ve hassas çalışmalarından dolayı, kendilerine teşekkür etmesi, meclisin diğer üyeleri tarafından da, takdirle karşılandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER