1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TİYATRO EKİBİNDEN, BİR KOMEDİ SUNUMU

TİYATRO EKİBİNDEN, BİR KOMEDİ SUNUMU
Bu haber 04 Haziran 2018 - 10:43 'de eklendi ve 914 views kez görüntülendi.

TİYATRO EKİBİNDEN, BİR KOMEDİ SUNUMU

“ KİM BANA SADIK”

Yaklaşık 18 yıldır, Pozantı Belediyesinin, sosyal etkinliklerde “YÜZ AKI” konumunda olan Belediye Tiyatrosu, yeni bir gösterim ile, Pozantı’lıların huzuruna çıkacak.İlçenin, Kurtuluş tarihinin yıl dönümü olan, 25 Mayıs 2018 yılında, ilk defa Pozantı Halkı ile buluşmayan, Tiyatro gurubu, sürpriz bir sunumla yeniden izleyicileri ile, bir araya gelecek.Tek perdelik komedi türünden olan, “ KİM BANA SADIK” başlığı ile, İlçe halkının güldürü zevkine ortak olacak olan, bu gösterimin yazarı, Has Polat Koç olurken, Düzenleyen ve Yöneten ise, Yaşar Beyceoğlu olacaktır.

9 Haziran 2018 Cumartesi gün, Saat 20.30’da, Atatürk Kültür Merkezi önündeki açık alanda, sahnelenecek olan Komedi gösterisi, ücretsiz olacaktır.Ayrıca bu komedi sunumu sonrası, Sihirbaz gösteriminin yanı sıra, yerel sanatçılarda, bir konser vereceklerdir.

Haber: Merkezi

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER