1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“TOKAY ve ŞEN’e” KAYMAKAM SARIDOĞAN’DAN

“TOKAY ve ŞEN’e”   KAYMAKAM SARIDOĞAN’DAN
Bu haber 07 Temmuz 2019 - 14:19 'de eklendi ve 1.113 views kez görüntülendi.

“TOKAY ve ŞEN’e” KAYMAKAM SARIDOĞAN’DAN

Hakim ve Savcılar Kararnamesi ile, tayinleri çıkan 1446 Hakim ve Savcı arasında, Pozantı’daki yargı mensupları da yer aldı.
Kararnameye göre, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Tokay ile Hakim Esra Şen, görev yeri değişikliği listesinde yer aldılar.Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, tayini çıkan yargı mensuplarına, kendisine yaptıkları veda ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, birer plaket vererek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

GELENLER
Aynı Kararname çerçevesinde, Pozantı’ya Cankat Onarok ile, Serap Karaman Hakim olarak, Emre Kankırı ile İsmail Şivka’da, Cumhuriyet savcısı olarak atandılar.
Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, tayini çıkan yargı mensuplarına güle –güle, Pozantı’ya tayin edilen Hakim ve Savcılara da, Hoş geldiniz diyoruz.( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER