1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TOZ VE ÇAMUR İÇİNDE GEÇTİ

TOZ VE ÇAMUR İÇİNDE GEÇTİ
Bu haber 03 Temmuz 2023 - 12:16 'de eklendi ve 411 views kez görüntülendi.

POZANTI DAN KISA – KISA 

TOZ VE ÇAMUR İÇİNDE GEÇTİ

Pozantı’nın, doğalgaza kavuşacak olmasının yarattığı sıkıntılar devam ediyor. AKSAGAZ firmasının Hastane Caddesinde başlattığı, Alay ve Atatürk Caddelerinde devam ettirdiği, doğalgaz boru hattı döşenmesinin yarattığı sıkıntılar  ise, devam ediyor.

Olası gaz kaçaklarının tespiti için, ana ve ara caddelere döşenen doğalgaz boru hatlarının bu nedenden dolayı, üstlerinin kapanmayarak,  asfaltlanmamasından kaynaklanan toz ve arasözlerin de  yolları sulamasından oluşan çamur ve  çukurlar, Pozantı’lının ve tatilcilerin  çilesi olmayı 9 günlük tatilde de  sürdürdü. Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yaptığı sanal ortam açıklaması da, vatandaşları tatmin etmedi.

Bu gelişmeler esnasında, AKSAGAZ firmasınca da  teslim tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Böylece, dokuz günlük Kurban Bayramı tatili yaylacılar, tatilciler ve ilçe halkı içinde eziyet  olmayı devam ettirdi.

BAYRAMLAŞMA


Yüce Dinimizin Mübarek kutlamalarından biri olan, Kurban Bayramını  Ulus olarak, daha mutlu, daha umutlu ve daha güzel günlerin gelmesi dileği ile, hep birlikte idrak ettik. Hacılarımız Kutsal Topraklarda Dini vecibelerini yerine getirdiler.

Kurbanlar kesildi. Eskisi kadar coşkulu olmazsa bile, dost ve akraba ziyaretleri yapıldı. Çocuklar sevindirildi.  Tatilciler de bu fırsattan istifade ederek,  deniz kenarlarına ve yaylalara  akın ettiler. 03 Temmuz 2023 Pazartesi gününden itibaren de işbaşı yaparak, hayat mücadelesini kaldıkları yerden devam ettirmeye başladılar.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER