1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TRAFİĞE YARDIMCI OLALIM

TRAFİĞE YARDIMCI OLALIM
Bu haber 04 Haziran 2018 - 10:44 'de eklendi ve 887 views kez görüntülendi.

TRAFİĞE YARDIMCI OLALIM

Pozantı’da, özel araç sayının, her geçen yıl artmasına karşılık, park yerlerinin oluşturulmaması, trafik konusunda, büyük sorunları da beraberinde taşıyor.Yaylacıların gelmeye başlaması ile birlikte, mevcut yol kapasitesinin, çok üstüne çıkan araçları, başta Atatürk Caddesi olmak üzere, Gençlik Caddesi ve Hal Binası önündeki Matbaa sokakta, artık kaldıramaz hale geldi. ve bu olumsuzluk yer, yer trafiğin kilitlenmesine, ortam oluşturuyor.

Özellikle, Atatürk Caddesindeki iş yeri sahiplerinin araçlarını, yol üzerine park etmesiyle başlayan trafik sıkışıklığı, bu cadde üzerinde seyir halindeki sürücülere de, çok sıkıntılı anlar yaşatmakta olup, zaman, zamanda, karşılıklı münakaşalara dönüşen, tartışmalara sebep olmaktadır.Trafik ekiplerinin, yoğun çaba göstermesi ve ikazlarına rağmen, iş yeri sahiplerinin, araçlarını işyerleri önünden kaldırılmamaları, zaten dar olan yolların, geçilemez hale gelmesine, sebep olmaktadır.

Bu konuda, Pozantı halkına düşen görev, trafik sorununu çözümleyici tedbirlere, riayet etmelerinin yanı sıra, özellikle yaylacıların, kısa vadeli alışverişlerinde, araçlarını cadde üzerine park etmeleri, kolaylığını da yaratmaları, kendi menfaatlerine olacaktır. Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla alışverişin, daha da artacağı göz önüne alındığında özellikle, Atatürk Caddesinin, tamamen park etmiş araç trafiğinden arındırılması, olası kazaları önleyeceği gibi, vatandaşların çok daha rahat bir şekilde, alışveriş etme imkanlarına da olanak sağlayacaktır.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER