1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TRAFİK DENETLEME VE JANDARMA’DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TRAFİK DENETLEME VE JANDARMA’DAN  BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:24 'de eklendi ve 763 views kez görüntülendi.

TRAFİK DENETLEME VE JANDARMA’DAN

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Cumhurbaşkanlığınca yayınlanan ve ülkenin sorunlarının çözümüne yönelik “ 100 Günlük Eylem Planı Programında” yer alan konuların başında gelen, Trafik Kazaları ve Trafik sorununa çözüm ve tedbir bulma, çalışmalarına ilişkin program, Pozantı’da da, uygulanmaya konuldu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, aşağıdaki program uygulandı. Ve şu açıklama yapıldı:

“Pozantı, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği olarak, geçtiğimiz hafta içerisinde, Atatürk Orta Okulu   Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı da, Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifi ve Ticari Taksi sürücülerine yönelik, ortaklaşa eğitim programı düzenlendi.Bu çalışmalarda kapsamında, trafik kazalarını önleme konusunda, bilgi ve deneyimler ,video eşliğinde gösterildi. Devamında, alınması gereken tedbirler, karşılıklı soru -cevap şeklinde görüşüldü.

Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifinin, 70 Minibüs sürücüsünün yanı sıra, ilçe de faaliyet göstermekte olan, 15 Ticari araç sürücüsü de, bu kursulardan faydalananlar arasında yer aldı. Trafik Tescil ve Denetleme Bürosu görevlilerden, Ersin Ulutaş’ın yanı sıra, Jandarma Trafik Bölümünde görevli, Oğuzhan Peker’de konuşmacı olarak yer aldılar.” Toplantının, son derece faydalı, bir o kadarda bilgilendirici olmasının katılımcılar tarafından, takdirle karşılandığı da öğrenildi.

HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER